Miért? Szerinted annyira hasznos,h az mellékes?
igen (legalábbis ha nem az erdõ közepén lakik az ember)
Miért? Szerinted annyira hasznos,h az mellékes?
OFFFÉn se tudtam. Még abban sem voltam biztos, hogy egy megyében vannak.
Országútira kell egy rendes gumi és nagyon kicsi lesz a defekt esélye.
Királyszállás isztimérhez tartozik hivatalosan ezért írtam így és mindig így írom. Sokan azt hiszik két település....
A sebesség mindent megold.
A kettõ között nincs is aszfaltozott út.
A kettõ között nincs is aszfaltozott út.isztimér királyszállás
Azért kérdeztem mert felénk olyan utak vannak hogy haver szinte hetente 2-3 defektet javít az országútiján. Ezért nem vettem használtan országútit hanem az mtb t akarom átszerelni.
Mindenkinek köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Úgy döntöttem, hogy lecserélem a Smart Samokat, mert kanyarokban eléggé sodrósak. De enm igazám tudom, hogy pontosan mi is lenne számomra a legideálisabb választás.
Amire használom: fõként terep, de terepre kb 10 km aszfalton jutok el, s ugyanígy haza is. Van néha városi rohangászás is.A terep a TOP maratonoknak megfelelõ terep. Fontos a jó kanyar stabilitás és a jó gyorsíthatóság. 2,1" széles. Én kb 65 kg vagyok, ha ez számít valamit. Schwalbee RR,NN ára miatt felejtõs.
Amiket eddig nézegettem: Maxxis Ignitor, Maxxis CrossMark, CST C1671 Camber EPS, Continental RaceKing.
Tapasztalatok, vélemények, ajánlások?
Sziasztok tudom kicsit fura lesz a kérdés de hátha tudtok segíteni. Lenne egy mtb kerékpárom ebbe szeretnék országútra kerékszettet venni, biztos hülyén fog kinézni de megoldható hogy 1,5 col széles slick gumikat rakjak a felnire? Azért kellene mert ismerõsök akik bringáznak csak országúton mennek. Cross bringákkal. Én meg mtb vel kiköpöm a tüdõm hogy tartsam a tempót.
Vagy milyen megoldást lehet találni illetve milyen gumikat ajánlanátok ?