Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15892 replies to this topic

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Na végül ILYEN 37mm-est vettem, nem 35-öst.

Otthon ugrik a majom a vízbe, de elvileg be kell férnie. :)

van már tapasztalat a gumival?

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Udv

egy par Nobby Nic kerult a gepre, kerdesem nem lenne erdemes megforditani az elsot? ajanlott forgasirannyal ellentetesen felrakni? mintazatbol nekem adna magat :)

Ha simán rakod fel akkor jobban gördül, ellenkezõleg jobban fékez és jobban tart kanyarban.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Udv

egy par Nobby Nic kerult a gepre, kerdesem nem lenne erdemes megforditani az elsot? ajanlott forgasirannyal ellentetesen felrakni? mintazatbol nekem adna magat :)

Nekem pár évvel ezelõtti van, annak még más forgásirányt javasoltak elõre és hátra.
Failure is always an option.

tomigonzo

tomigonzo

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Udv

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
asszonkának ilyet vettem másfél éve, csak nem a plusszos verziót, hanem a simát

vegyes felhasználásra nem rossz, a minta nem olyan darálós aszfalton sem, de terepen is van egy minimális tartása

pont nemrég néztem, hogy mennyit kopott, de ~4-5000 km után elöl még van öntési minta, hátul már kicsit jobban látszik a kopás, de ott se vészes

Stukov

Stukov

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
42x622 Continental Country Plus... használ valaki ilyet? Írás alapján jó nehéz, de vonzó az extra defektvédelem, meg a mintája is tetszik...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts
annyira azért nem ijedtem meg :)

nagyon szimpi kis cucc, bár tartok tõle ha annyit tudok menni idén amit szeretnék akkor kell még idén vennem hátsó gumit ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,233 posts
Tigger: én nem vagyok annyira ijedõs:) és szívesen átveszem.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

nem veletlen :) nemetek imadnak mindent hasonlitgatni, szamszerusiteni, rangsorolni.

mi az ijeszto rajta?

az anyagmennyiség . jó a 2,25-Ralphot se ütöttem fel soha, és sokkal az se volt nehezebb.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

kösz

ilyen tesztek vannak angolul is valahol? azért kérdeztem a németet, mert eddig ilyen méréseket csak olyan nyelven láttam

nem veletlen :) nemetek imadnak mindent hasonlitgatni, szamszerusiteni, rangsorolni.

lemértem a 2,25-ös RoRo-t. 480g. kicsit ijesztõ :)

mi az ijeszto rajta?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts
lemértem a 2,25-ös RoRo-t. 480g. kicsit ijesztõ :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
kösz

ilyen tesztek vannak angolul is valahol? azért kérdeztem a németet, mert eddig ilyen méréseket csak olyan nyelven láttam

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

valaki esetleg nem tud valami jó kis fricc méricskélõs tesztet utcai-túra gumikról?

Test- und Verbraucherinformation bei Testberichte.de

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
valaki esetleg nem tud valami jó kis fricc méricskélõs tesztet utcai-túra gumikról?

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts
Rubena egyébként a Contihoz tartozik, valamit félreértettél én nem írtam hogy jobb hanem azt hogy végül azt vettem!;)
Egyébként amióta használom teljesen elégedett vagyok és sztm ez a legfontosabb!

UI: egyébként hogy jött ide mikor a CST-t vesézték ki a kollégák?!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A CST tajvani cég, a világ ötödik legnagyobb gumigyártója (ez nem a kerékpárgumikra értendõ). Saját neve alatt elsõsorban "low budget" gumikat dob piacra. Magasabb minõségû termékeit Maxxis márkanév alatt forgalmazza.

És alsó kategóriában is jobb, mint a Rubena, ami hiába cseh. :)

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A CST tajvani cég, a világ ötödik legnagyobb gumigyártója (ez nem a kerékpárgumikra értendõ). Saját neve alatt elsõsorban "low budget" gumikat dob piacra. Magasabb minõségû termékeit Maxxis márkanév alatt forgalmazza.

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts
Nézegettem a CST városi gumijait mert tetszett a mintázata aztán Rubena "slick"-et vettem.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nagyrészt mind tajvani. A CST alsóbb kategóriás kategóriás gumijairól ismert, de gyártanak jobb minõségû, hajtogatós külsõket is. Nem rosszak egyébként.

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts
Sokat hallok mostanában a CST gumikról, ezek milyen minõségûek és mely ország terméke?