valaki esetleg nem tud valami jó kis fricc méricskélõs tesztet utcai-túra gumikról?
Test- und Verbraucherinformation bei Testberichte.de
valaki esetleg nem tud valami jó kis fricc méricskélõs tesztet utcai-túra gumikról?
És alsó kategóriában is jobb, mint a Rubena, ami hiába cseh.A CST tajvani cég, a világ ötödik legnagyobb gumigyártója (ez nem a kerékpárgumikra értendõ). Saját neve alatt elsõsorban "low budget" gumikat dob piacra. Magasabb minõségû termékeit Maxxis márkanév alatt forgalmazza.
A sebesség mindent megold.
Befért!majd mondd, hogy milyen, kíváncsi vagyok milyenek ezek a "drágább" CST-ék
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Bekaptam egy jó két-három milliméter széles üvegszilánkot 23-as slick országúti gumival, szerencsére nem volt elég hosszú hogy a belsõt is kiszúrja, de a futófelületen keletkezett egy kis vágat ahol belefúródott.
Csináljak vele valamit? Be kell "tömni" valamilyen ragasztóanyaggal, vagy nem zavar vizet?
OK! Én is az vagyok. A boltban mutattak egy metszetet a gumiról és ez az 5mm-es felszúrás elleni védelem nagyon meggyõzõnek tûnt.majd mondd, hogy milyen, kíváncsi vagyok milyenek ezek a "drágább" CST-ék
Na végül ILYEN 37mm-est vettem, nem 35-öst.28 mm széles külsõ egy ilyen bringára + gyereküléshez szerintem kevés
ha aláfér a féknél, akkor egy 37 mm-es túragumi mindenképpen jobb választás
28-as a szelessege.
28-as a szelessege.mekkora a mostani?
622-35-ös gumit néztem ki, találtam elég jó áron és az is jóval nagyobb mint a mostani.
De mit kellene megmérnem és hogyan ahhoz, hogy tutira biztos legyek benne hogy befér? Mennyivel kell neki több hely vajon?
ugy tudom, hogy megszuntek a b kategorias continentalok.