Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2012. April 25. - 23:34
Posted 2012. April 25. - 16:15
Anyagi okokból lehet Rocket lesz 2*. Kevláros. Valami ellenjavallat?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2012. April 25. - 15:58
Bakker...elkelt.
Akkor vagy RR / NN ebike-ról (ha tudtok ekonomikusabb forrást szóljatok!) vagy ez Schwalbe Rocket Ron gumiabroncsok eladók « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása ...állítólag drótperemes (nem is tudtam hogy létezik ilyen). Ha drótos akkor viszont nem ér ennyit; ebike-on 6k körül van kevláros.
X
én a helyedben bátran bevállalnám a 2.25 NN-t elõre, hátra meg a Ralphot, de csakis a kevláros EVO verziót. Sokáig használtam Ralphot mindkét keréken, csak eltérõ forgásiránnyal, és szerintem nagyon jól használható külsõkrõl van szó.
Posted 2012. April 25. - 15:50
Akkor vagy RR / NN ebike-ról (ha tudtok ekonomikusabb forrást szóljatok!) vagy ez Schwalbe Rocket Ron gumiabroncsok eladók « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása ...állítólag drótperemes (nem is tudtam hogy létezik ilyen). Ha drótos akkor viszont nem ér ennyit; ebike-on 6k körül van kevláros.
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2012. April 25. - 15:29
arn: Hát ezt megtehetem, köszi...én arra gondoltam hogy ezek közül valaki tapasztalt megmondja, hogy ezt vedd elõre, ezt meg hátra. Talán így gyorsabb lenne.
tigger: köszi, akkor asszem rácsörgök a hirdetõre. Remélem 2,25 nem lesz túl széles. Telóba biztosan nem, vázba gyanús...
Köszi mindenkinek,
X
szerintem belefér simán. toxicba bõven elfért és az még a régi nic ami ballonosabb volt. nekem volt fent régi nic hátul is, annak nem volt vészes a gördülési ellenállása, de ez újkissé más minta.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. April 25. - 15:16
tigger: köszi, akkor asszem rácsörgök a hirdetõre. Remélem 2,25 nem lesz túl széles. Telóba biztosan nem, vázba gyanús...
Köszi mindenkinek,
X
Posted 2012. April 25. - 15:15
Nem égetõ sürgõs...Szilvásra viszont jó lenne ha megjönne.
Úgy látom Te képben vagy. Összefoglalnád, mint földidnek ( ) hogy mit hova hogyan?
Van ugye a RR EVO: Schwalbe Racing Ralph EVO (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop ára sem vészes.
Rocket Ron Perf.: Schwalbe Rocket Ron HS406 ORC Performance kevl. (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop szintén jó árral
Régi Ralph: Schwalbe Racing Ralph HS351 (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Apróból NN: Schwalbe Nobby Nic Perf. 2,25 szett új « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Ezek közül mit érdemes venni és melyik kerékre? Nem izgat hány km alatt kopik el, az a fontos, hogy tapadjon, hogy megbízható legyen (nem akarok még egy kulcscsont-törést).
Edit: 80-90kg, XC-túra, merevfarú (Kelly's Mobster)
Köszi,
X
ha tapadás mindenkfölött akkor NN elõre hátra (azért hátra legalább fordítva raknám fel) de attól úgy lehet combosodni.
szal hátra Ralph vagy ron . ralph egész picit jobban gurul, ron picit jobban tapad. elõre meg NN vagy Ron
én eddig hátul ralph elõl NN kombót használtam, de mikor ezeket a gumikat vettem még nem volt ron.
most ron van hátul, nn elõl. egyelõre jónak látszik.
Posted 2012. April 25. - 15:09
Posted 2012. April 25. - 13:08
Úgy látom Te képben vagy. Összefoglalnád, mint földidnek ( ) hogy mit hova hogyan?
Van ugye a RR EVO: Schwalbe Racing Ralph EVO (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop ára sem vészes.
Rocket Ron Perf.: Schwalbe Rocket Ron HS406 ORC Performance kevl. (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop szintén jó árral
Régi Ralph: Schwalbe Racing Ralph HS351 (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Apróból NN: Schwalbe Nobby Nic Perf. 2,25 szett új « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Ezek közül mit érdemes venni és melyik kerékre? Nem izgat hány km alatt kopik el, az a fontos, hogy tapadjon, hogy megbízható legyen (nem akarok még egy kulcscsont-törést).
Edit: 80-90kg, XC-túra, merevfarú (Kelly's Mobster)
Köszi,
X
Posted 2012. April 25. - 13:03
Schwalbe Racing Ralph HS351 (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Esetleg ez? Mit tud ez a minta? Csak 4k / db lenne...
ez még a régi minta, igatából 2007-ig gyártották utána még rapid rob néven ment pár évig
amúgy nagyon jó. én szerettem, de inkább csak hátra raknám. viszont ott kb 3k az élettrtama.
de piros kosár szal....
Posted 2012. April 25. - 12:59
Esetleg ez? Mit tud ez a minta? Csak 4k / db lenne...
Posted 2012. April 25. - 10:47
Posted 2012. April 25. - 10:44
Hi,
Ennek Schwalbe Nobby Nic Perf. 2,25 szett új « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása lehet tudni a szélességét és a súlyát? Drótos, vagy kevlárperemes? E/H is ajánlott?
Köszi,
X
kevláros
most raktam fel
most hogy fent vannak az újak, mérve
NN 2,25
szélesslgek
minta nélküli oldalfal rész 50 mm
a legszélesebb oldalbütyöknél 53
RoRo 2,25
ugyanezek 52 és 54
szal igazából olyan 2,1 -2,125
súlya asszem 620 g de lehet ahol a roro-t (480g) írtam ott írtam ezt is. én hátra nem raknám, és még elõl is gondolkodom hogy megfordítom a gyárihozt képest
Posted 2012. April 25. - 10:35
Nagyon köszönöm ezt a 3 webshopot,de sajnos egyikben sincs az amit én keresek.
Keresnék én még különbözõ webshopokat,de fogalmam sincs hogy keressek rá a gugliban!
Tudsz még mondani,vagy tud nekem még mondani valaki olyan webshopokat,ahol esetleg rátalálhatnék a keresett külsõmre?
Nagyon szépen köszi!
Posted 2012. April 25. - 10:30
Ennek Schwalbe Nobby Nic Perf. 2,25 szett új « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása lehet tudni a szélességét és a súlyát? Drótos, vagy kevlárperemes? E/H is ajánlott?
Köszi,
X
Posted 2012. April 25. - 10:23
Ritchey Premonition Pro 2.25, 2,5 bar Dunán száraz körülmények között; jó választás szerintetek?
Nem vagyok a lejtõk királya, mezei hobbista vagyok. Tegnap tettem fel, tök jó ballonos, ilyen traktor gumim még soha
nem volt.
köszi
Posted 2012. April 25. - 09:36
annyira azért nem ijedtem meg
nagyon szimpi kis cucc, bár tartok tõle ha annyit tudok menni idén amit szeretnék akkor kell még idén vennem hátsó gumit ....
van egy 85% -os ralphom, szólj, ha kell. 2 milkacsoki.
Posted 2012. April 25. - 06:20
Posted 2012. April 25. - 04:18
Tudna valaki nekem segíteni egy baromi ritka külsõ (már nem gyártja a schwalbe!) megtalálásában illetve megvásárlásában?
Egy pár (2db) Schwalbe Marathon Extreme 26x2,25-ös külsõt keresek!
Találtam 1-2 helyen külföldön,de onnan még nem vásároltam és háát elég drága is sajnos,ezért próbálom megtalálni a legolcsóbbat!
CRC.n találtam de ott egy vagyon sajnos (120eu a 2db + posta= 138eu az most 40-41e Ft): Schwalbe Marathon Extreme DD Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Tud valaki más helyet,ahonnan esetleg még beszerezhetném ezen külsõket??
Köszi szépen a segítséget!
Posted 2012. April 20. - 20:43
Udv
egy par Nobby Nic kerult a gepre, kerdesem nem lenne erdemes megforditani az elsot? ajanlott forgasirannyal ellentetesen felrakni? mintazatbol nekem adna magat
Mind az NNmind az RR hülyén logikátlanul néz ki elõl, mert olyan mintha szembe mennél a mintával, de MJani nekem kifejtette tavaly ugyanezen problémámat az RR-nél. Hidd el a fecskénél tudják miért írják rá azt amit ráírnak. Most nekem is NN van elõl, zsír ahogy tapad, mondjuk az más kérdés hogy hátul nem használnám mert egy traktor oda RR-t!