Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15891 replies to this topic

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 posts
Még 2 perc sem kell. Tegnap töltöttem után a feleségem bringáján Slime-mal, 5 óra állítottam a kereket, leszedtem a szelepsapkát és már engedtem is le. Egy egész pici maszatnyi (negyed csepp) kijött ugyan, de egyáltalán nem tömõdött el a szelep.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Pár napot ? 2-3 percet várunk max a boltban. Érdekes is lenne azt mondani a kuncsaftnak hogy várjon 3 napot mert majd csak akkor tudunk vele foglalkozni:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Sziasztok!

Ha fel lesz töltve Slime-al a belsõ, utána le lehet annyira engedni hogy külsõt lehessen cserélni? :)

Igen, de elõtte álljon pár napot a kerék úgy, hogy a szelep 4 vagy 8 órában legyen, így a cucc összefolyik alul, nem éri el a szelepet és nem fog eltömõdni leengedéskor. :)

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Sziasztok!

Ha fel lesz töltve Slime-al a belsõ, utána le lehet annyira engedni hogy külsõt lehessen cserélni? :)
XC Fully

"Kussolj Brian!" :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a 2.1es ralph eleg vekonyka... en olyan 1.9-1.95osnek mertem, meg jobban elcsaljak, mint a 2.25oset. annyira szembetuno, hogy a bringa is furan nezett ki, hogy elol 2.25os ron volt, hatul meg a 2.1 ralph.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts
asszem nálam is ez lesz, csak ralphból 2,1-es . vagy 2,1-es crossmark
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,230 posts
ma ilyen blogolós hangulatban vagyok. felraktam a fenti párost. nagyon kis csenevésznek néznek ki, de a rövid próbakör alatt jóval haladósabbnak érzõdnek, mint a korábbi conti mk 2.4 és schwalbe nn 2.25.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts
úgy látom ronból be kéne tankolni az ideibõl :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
elso fecskek Schwalbe MTB 2013 | Mountain Bike Review

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,230 posts
mindenkinek köszi a gumi tippeket, végül a ritka és exotikus rocket ron/racing ralph páros lett, 2.25 méret és performance kivitel kombinációban.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Használt RR evo-t keresek 2,1-es szélességben. Ki szeretném próbálni az NN-RR párost, mert már a hátsó Nobby elkopott.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Ha külföld is játszik, akkor: CRC

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

szucs76

szucs76

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Sziasztok!
Keresek 1 pár Maxxis Crossmark (vagy Aspen) eXCeption 26X2.1-es gumit. Nem látott esetleg valaki valahol ilyet?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

akinek keves a ralph elol, probaljon ki egyszer egy ront is. hasonloan gurul, de jobban tapad, sulyban meg jobb is. nekem a nic mar feleslegesen sok volt.

kivételesen 1et értünk :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért nálam a felnibe is beleálló konzervdoboz fedél mindent vitt. :D Nem fogta meg a tej...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Ja, persze! Szerintem valami fémdarab élére futhattam rá, de ez már örök talány marad.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért van olyan dolog, amitõl minden kilyukad. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Én egy double defense-es RR-t tettem durrdefektre elsõ keréken. 4 cm szélesen nyílt szét murván lefele. Azóta se tudom, mi a rákra mentem rá. Utána vettem a NN-t.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
en eddig csak hatsogumit szakitottam ki :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Csak nincs. :P 2.25-ös Snakeskin belõle 29erben. Ha lesz, azonnal váltok.

Szivacs, mert eléggé jól elvoltam a Geaxokkal, de 29erre nem tudom felrakni sajnos. (a Geax hivatalos válasza is az volt, hogy ne is próbálkozzak, felesleges)