Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
Posted 2012. June 17. - 00:17

Még 2 perc sem kell. Tegnap töltöttem után a feleségem bringáján Slime-mal, 5 óra állítottam a kereket, leszedtem a szelepsapkát és már engedtem is le. Egy egész pici maszatnyi (negyed csepp) kijött ugyan, de egyáltalán nem tömõdött el a szelep.
Posted 2012. June 16. - 20:23

Pár napot ? 2-3 percet várunk max a boltban. Érdekes is lenne azt mondani a kuncsaftnak hogy várjon 3 napot mert majd csak akkor tudunk vele foglalkozni:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. June 16. - 16:22

Sziasztok!
Ha fel lesz töltve Slime-al a belsõ, utána le lehet annyira engedni hogy külsõt lehessen cserélni?
Igen, de elõtte álljon pár napot a kerék úgy, hogy a szelep 4 vagy 8 órában legyen, így a cucc összefolyik alul, nem éri el a szelepet és nem fog eltömõdni leengedéskor.

Posted 2012. June 16. - 15:07

Sziasztok!
Ha fel lesz töltve Slime-al a belsõ, utána le lehet annyira engedni hogy külsõt lehessen cserélni?

Posted 2012. June 16. - 12:38

a 2.1es ralph eleg vekonyka... en olyan 1.9-1.95osnek mertem, meg jobban elcsaljak, mint a 2.25oset. annyira szembetuno, hogy a bringa is furan nezett ki, hogy elol 2.25os ron volt, hatul meg a 2.1 ralph.
Posted 2012. June 15. - 22:33

asszem nálam is ez lesz, csak ralphból 2,1-es . vagy 2,1-es crossmark
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. June 15. - 22:23

ma ilyen blogolós hangulatban vagyok. felraktam a fenti párost. nagyon kis csenevésznek néznek ki, de a rövid próbakör alatt jóval haladósabbnak érzõdnek, mint a korábbi conti mk 2.4 és schwalbe nn 2.25.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2012. June 15. - 18:36

úgy látom ronból be kéne tankolni az ideibõl

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2012. June 15. - 16:36

Posted 2012. June 14. - 09:28

Használt RR evo-t keresek 2,1-es szélességben. Ki szeretném próbálni az NN-RR párost, mert már a hátsó Nobby elkopott.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2012. June 12. - 08:51

Sziasztok!
Keresek 1 pár Maxxis Crossmark (vagy Aspen) eXCeption 26X2.1-es gumit. Nem látott esetleg valaki valahol ilyet?
Keresek 1 pár Maxxis Crossmark (vagy Aspen) eXCeption 26X2.1-es gumit. Nem látott esetleg valaki valahol ilyet?
Posted 2012. June 07. - 23:29

akinek keves a ralph elol, probaljon ki egyszer egy ront is. hasonloan gurul, de jobban tapad, sulyban meg jobb is. nekem a nic mar feleslegesen sok volt.
kivételesen 1et értünk

Posted 2012. June 07. - 14:11

Azért nálam a felnibe is beleálló konzervdoboz fedél mindent vitt.
Nem fogta meg a tej...

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2012. June 07. - 13:23

Ja, persze! Szerintem valami fémdarab élére futhattam rá, de ez már örök talány marad.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2012. June 07. - 13:19

Azért van olyan dolog, amitõl minden kilyukad.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Posted 2012. June 07. - 12:59

Én egy double defense-es RR-t tettem durrdefektre elsõ keréken. 4 cm szélesen nyílt szét murván lefele. Azóta se tudom, mi a rákra mentem rá. Utána vettem a NN-t.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2012. June 07. - 12:28

Posted 2012. June 07. - 11:44

Csak nincs.
2.25-ös Snakeskin belõle 29erben. Ha lesz, azonnal váltok.
Szivacs, mert eléggé jól elvoltam a Geaxokkal, de 29erre nem tudom felrakni sajnos. (a Geax hivatalos válasza is az volt, hogy ne is próbálkozzak, felesleges)

Szivacs, mert eléggé jól elvoltam a Geaxokkal, de 29erre nem tudom felrakni sajnos. (a Geax hivatalos válasza is az volt, hogy ne is próbálkozzak, felesleges)