47-es smart sam ha ballonos
rocket ron, racing ralph vagy sammy slick (ezek 35-ösek de sztem bõven elég) ha ár nem számít
Köszi. A 2.1-es smart sam nem férne be szerinted?
47-es smart sam ha ballonos
rocket ron, racing ralph vagy sammy slick (ezek 35-ösek de sztem bõven elég) ha ár nem számít
Belülrõl ragasztasz rá egy szép nagy foltot. Esetleg meg is varrod.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
jut eszembe
a contikak ugye az a híre hogy igen csirkék a névleges mérethez képest (expon én is úgy láttam ). ehez képest multkoriban láttam keréken egy 2,2-es race kinget (még oda is mentem rákérdezni mekkora), kb durván ballonosabb volt mint a régi 2,4-as ralph (ami még akkora volt mint kellett neki lennie) . akkor most ez hogy is van ?
kösz
maxxis ikonnal van megosztható tapasztalata valakinek? illetve aspenrõl is érdekelne. hátra lenne, 2,2-es méretben. köszi.
maxxis ikonnal van megosztható tapasztalata valakinek? illetve aspenrõl is érdekelne. hátra lenne, 2,2-es méretben. köszi.
Sziasztok!
Egy 622x19 felnire milyen széles gumit lehet ferakni? (Oké, attól a problémától eltekintve, hogy elfér-e.) Régebben mindenütt azt irták, hogy nem túl széleset, de a schwalbe.com-on ezt olvastam: "Since 2006, the combination of extra wide tires and narrow 17C and 19C rims is officially approved by ETRTO. This just caught up with reality, because this combination has already been an every day occurance in MTBs and Balloonbikes for many years and has not caused any problems.
Often the use of a wider rim is useful because it brings additional stability to the tire. The tire pressure can be reduced slightly before the stability becomes “spongy”. "
Itt az utolsó mondat a gyakorlatban mit jelent???? Mennyire kritikus ha kis nyomást használunk?