Pl.: Schwalbe belsõ, végig menetes és van rajta egy kis anya ami nem engedi vissza csúszni, de lehet van más olcsóbb márka is.
Continak is van végig menetes. Néha azonban pár boltot végig kell járni érte mire kapsz.
Pl.: Schwalbe belsõ, végig menetes és van rajta egy kis anya ami nem engedi vissza csúszni, de lehet van más olcsóbb márka is.
Sziasztok!
Vuelta Airline One felnim van, és egy olyan belsõt vettem, aminek az autoszelep felsõ 6-7mm-es részén van csak menet, alatta mûanyag.
Amikor még nincs rajta a külsõ, akkor még ki tudom nyomni a szelepet a gumi felõl, hogy kilátszon annyira, hogy a mûhelypumpám meg tudja szorítani, de amint ráteszem a külsõt is, akkor már ez nem sikerül. Ha megfogom a szelepet, és elkezdem kihúzni, akkor kijön annyira, hogy rá tudnám tenni a pumpát, de nem tudom úgy tartani. Így egyáltalán nem tudom felfújni a kereket.
Erre milyen megoldások léteznek? Új belsõ, vagy szelep hosszabbító? Vagy valami csavaros pumpacsõ?
Elõre is köszi a segítséget!
a 2.1es ralph eleg vekonyka... en olyan 1.9-1.95osnek mertem, meg jobban elcsaljak, mint a 2.25oset. annyira szembetuno, hogy a bringa is furan nezett ki, hogy elol 2.25os ron volt, hatul meg a 2.1 ralph.
Sziasztok!
Ha fel lesz töltve Slime-al a belsõ, utána le lehet annyira engedni hogy külsõt lehessen cserélni?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy