Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Írta 2012. június 26. - 17:49

Írta 2012. június 26. - 17:45

Írta 2012. június 26. - 17:44

Írta 2012. június 26. - 17:30

notubes/sun tubeless felniken ugy kell raeroszakolni a schwalbekat. kell az a szappanos lotty, hogy a helyere ugorjon, mert valahol tuti betapadna, es egyreszt eresztene, masreszt kart tennel a szigetelo szalagban, ha ugy mozdul el utana.
Írta 2012. június 26. - 16:51

Mindenre van megoldás elöször rakd össze belsõvel fujd föl kb 3 Bárig,majd enged le és az egyik oldalt szed le a gumit a belsöt szedd ki rakd bele a szelepet igény szerint tölcsd fel tejjel vagy éppen amit bele kívánsz rakni.A külsõt igazgast a felnihez hogy minél paszentosabb legyen ne jöjön ki a levegõ,és kopresszorral fujd föl 3-3,5 bárig.Útánnak kezd el pörgetni a kereket és bilencs jobra barra hoyga tej tömitsen estleg ha kell!Az miért van,hogy tubeless kerékre(crossmax) nem tudom feltenni a tubeless gumit(RR) mert lötyög rajta?
Enyi a nagy történet 10 perces mutatvány.
Remélem tudtam segiteni.
Írta 2012. június 26. - 16:36

Írta 2012. június 25. - 22:23

H&S max. 4 nap alatt kiszállítja, DHL-el.A helyi bringaboltban. Mondjuk mondták is, hogy az olcsóbb beszállítójuknál jelenleg nincs belõle... A webshopokat nem is nagyon néztem mivel nem érzem biztosnak, hogy megérkezne idõben.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. június 25. - 21:33

A helyi bringaboltban. Mondjuk mondták is, hogy az olcsóbb beszállítójuknál jelenleg nincs belõle... A webshopokat nem is nagyon néztem mivel nem érzem biztosnak, hogy megérkezne idõben.
A Ralhp is baráti áron van: Schwalbe Racing Ralph Evo PaceStar Faltreifen Modell 2012 - BIKE-COMPONENTS.DE
Írta 2012. június 25. - 21:01

A helyi bringaboltban. Mondjuk mondták is, hogy az olcsóbb beszállítójuknál jelenleg nincs belõle... A webshopokat nem is nagyon néztem mivel nem érzem biztosnak, hogy megérkezne idõben.
Ha van raktáron (in stock), BC-rõl tapasztalataim szerint egy hétfõi rendelés akár péntekre ott lehet a címzettnél. DHL-lel küldik, elég gyorsak. Érdemes összefogni valakivel vagy valakikkel, hogy a 9,9 EUR postaktg. osztódjon és úgy már bõven megéri.
Írta 2012. június 25. - 20:53

Írta 2012. június 25. - 20:48

Nobby Nic Evo DD PaceStar 2,1" TL-Ready Faltreifen
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. június 25. - 20:40

Végül mégiscsak az ár döntött... :/
A Ron 15900Ft-ról indult, a Nobby Nic meg 21k-ról...
Larsen TT-t lesz a befutó 9k-ért, állítólag murvás talajon jól viselkedik. Csak ne legyen sok csúszós gyökér mert akkor jajj nekem.
Már csak az a kérdés, hogy 2.00-ás és vagy 2.35-ös ill. 60 vagy 120TPI-s legyen-e. Szóval könnyebb és jobban gördülõ vagy nehezebb és ellenállóbb a defektnek. Fogalmam sincs, mennyire kézzelfogható a különbség az én szintemen. De azért csak jó lenne tökéletesen választani.

Írta 2012. június 25. - 11:03

A C táv az full murva, tisztán izom pálya, semmi technikás rész nincs benne, egy jobb trekkinggel abszolválható!
ez mostanában nagy divat lett!

én racing ralph-ot vagy rocket ront vennék. esetleg fast track-et.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2012. június 24. - 21:09

C táv.
Azt nem mondom, hogy az ár másodlagos de a gumin sokat nem akarok spórolni. Persze ha nem indokolt akkor én sem nyúlok bele mélyen a pénztárcába... :-)
A C táv az full murva, tisztán izom pálya, semmi technikás rész nincs benne, egy jobb trekkinggel abszolválható!

Írta 2012. június 24. - 17:25

Azt nem mondom, hogy az ár másodlagos de a gumin sokat nem akarok spórolni. Persze ha nem indokolt akkor én sem nyúlok bele mélyen a pénztárcába... :-)
Írta 2012. június 24. - 17:14

A Salzkammergut elõtt le szeretném cserélni a leamortizált hátsó Racing Ralph-omat (egyelõre elöl a Nobby Nic nagyon jól tûri a megpróbáltatásokat).
Szeretnék valami olyan gumit amivel nem lövök mellé ezen a pályán. Keresgéltem egy picit, ezeket találtam:
-Nobby Nic (mint elöl)
-Maxxis Ignitor
-Maxxis Larsen
Szerintetek mi jöhet még szóba? Ti mit tennétek fel egy nem túl technikás bringás helyében?
Szerintem Ignitor felejtõs, de nagyon, függ a távtól is amit választottál, de a Ralhp az okés, nekem elõl Ron, hátul Ralhp B táv.
Írta 2012. június 24. - 16:57

Írta 2012. június 24. - 14:14

Szeretnék valami olyan gumit amivel nem lövök mellé ezen a pályán. Keresgéltem egy picit, ezeket találtam:
-Nobby Nic (mint elöl)
-Maxxis Ignitor
-Maxxis Larsen
Szerintetek mi jöhet még szóba? Ti mit tennétek fel egy nem túl technikás bringás helyében?

Írta 2012. június 21. - 21:32

Ne bomolj már!!! :-)) Ha lapos a guma akkor a külsõvel ellen tudsz tartani addig amíg ráteszed a pumpa csonkját. Ha meg már kellõ nyomás van benne akkor kijön magától. Vagy fordítsd lefele a, h a szelep merõleges legyen a talajra, az majd ellentart neked amíg ráilleszted, vagy valaki segítsen megtartani míg pumpálsz. Annyi lehetõség van! Ezért én nem vennék másikat, bár egy pót belsõ mindig jó a háznál. :-)Köszi mindenkinek a választ!
Sajna, ebbõl új belsõ lesz, mert sehogy sem tudom kint tartani kézzel, és közben rárakni a pumpát.
Nézek valami szelephosszabbítót, ami csavaros, de nem sok reményt fûzök hozzá...
KÖszi!
Ridley Noah Fast
Írta 2012. június 21. - 21:18

A RideBike árul Continental menetes belsõt, 1000 Ft az ára. Én is most vettem ilyet.
Continental MTB 26 belsõ 26x1,75/2,5 csom.nélk. (Kerék | Belsõ | 26 coll) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Közben eszembe jutott, hogy a Bajnok utcában, a Podmaniczky utcától pár méterre levõ kis mûhelyben egy éve elég jó áron szereztem Conti belsõt.