jobban tapad = jobban kopik.
el kell dönteni, melyik a fontos, a tapadás, vagy hogy kitartson életed végéig.
ez van

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Gumi tartósság terén mik a tapasztalataitok? A két gyerekem (31 illetve 32 kilósok) õsszel kapott új bringát Rocket Ron Performance illetve Rapid Rob Active Line gumival, nagyjából 1000km-et mentek, és mindkettejük hátsó gumija 80%-ban elkopott. (Nem akartam elhinni. Õk mondták, hogy kopott, meg sem néztem, hiszen hogyan kophatott volna el? Aztán csak megnéztem, és tényleg.)
Szerintem kisebb. Ez a fajta ráadásul tapadós de egyben kopós keverékbõl van, könnyû, vékony oldalfallal. Ha ballonosat akarsz, akkor inkább Advantege-bõl egy 2,25-ös.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Gondolom neked teljesen lehetetlen elképzelni hogy nem.
Ez az nekem is Cross max Sl van ezért írtam hogy nyugodtan nyomja föl 3,5 bárig rápattan a külsõ,ha jól néztem 5 ig birja a felni. Mert ha simán belsõfel fõlrakod elöször helyre igazodik a külsõ és ráfeszül erre a peremre,ezáltal ez egyik oldal már teljessen jó,nem tudom ezen mit nem lehet megcsinálni vagy mit kell rajta vitázni,a többieknek.Teljesen primitiv dolog ezt összerakni,nem egy egetverõ õrdöngõsség.
Egyelõre szerintem is user error. Hogyan próbálod felfújni?
Gondolom neked teljesen lehetetlen elképzelni hogy nem.
A sebesség mindent megold.
Ez az nekem is Cross max Sl van ezért írtam hogy nyugodtan nyomja föl 3,5 bárig rápattan a külsõ,ha jól néztem 5 ig birja a felni. Mert ha simán belsõfel fõlrakod elöször helyre igazodik a külsõ és ráfeszül erre a peremre,ezáltal ez egyik oldal már teljessen jó,nem tudom ezen mit nem lehet megcsinálni vagy mit kell rajta vitázni,a többieknek.Teljesen primitiv dolog ezt összerakni,nem egy egetverõ õrdöngõsség.