Gondolom neked teljesen lehetetlen elképzelni hogy nem.
Ez az nekem is Cross max Sl van ezért írtam hogy nyugodtan nyomja föl 3,5 bárig rápattan a külsõ,ha jól néztem 5 ig birja a felni. Mert ha simán belsõfel fõlrakod elöször helyre igazodik a külsõ és ráfeszül erre a peremre,ezáltal ez egyik oldal már teljessen jó,nem tudom ezen mit nem lehet megcsinálni vagy mit kell rajta vitázni,a többieknek.Teljesen primitiv dolog ezt összerakni,nem egy egetverõ õrdöngõsség.
Egyelõre szerintem is user error. Hogyan próbálod felfújni?
Kompreszor adot!
Szed ki a tubelles szelepet rakj bele egy sima belsõt! ne autószelepesset mert az nem megy bele!

Fujd föl min 3 bárra a mavic crossmaxoknak van egy jelegzetes pereme ha,fefujod a gumi oda bepattan ha tubelles ha nem.
Ezútán leengeded 0 ra a nyomást! Az egyik oldalt bontod csak meg a másikra vigyázzol.Ha kõrbe bontottad a belsõt kiszeded,bele a tej vagy valami löty vagy ami szimpi.A Tubelles szelepez vissza rakod a gumigyûrûjével,hogy rendessen szigeteljen! Ha ezzel megvagy a külsöt probálod a lehetõ legjobban a felni pereméhez huzzni ha szépen precizen kõrbe megnézted hogy jól ileszkedik nincs nagy hézag kompreszorral felfújod! ahogy fújod 3-3,5 Bar ig pattani fog ne ilyedj meg nem a külsõ robban föl csak bepattan a külsõ a felni peremébe,amit az elején is írtam az a bizonyos perem!
amint felfujtad,leszedet a tömlöt a szelepröl és elkezded pörgetni a kereket és jobbra balra forditod hogy oldalt tömitsen!
Ez a Sufni paraszt megoldás sima nem tubeelles külsöknél!
M Jani barátunk tavaj várpalotán defektelt egy tubelles külsõvel nem volt benne neki löty sajna a levegõ is megszökött.(Bár vágás ellen semit nem ér) 10 percen belül kicserélte a külsõtt.leszedte a lyukassat rádobta a másikat helyre igazitotta és simán felfujta mûhely pumpával!

Nem tökölt a srác