Sziasztok!
Nemrég sikerült a Budai hegyek erdeiben egy csodás kis metlaki csempén áthajtanom, aminek az eredménye egy 1,5cm hosszan kiszakadt külsõ és belsõ - gyakorlatilag kuka mind2.
Szóval kéne szereznem valami új gumit. Elöl hátul 2.1 Fire xc gumi van a bringán, ebbõl a hátsónak annyi.
Valami nem túl drága gumit keresek, ez a 2.1-es méret kb elég is (52mm széles a Fire ha jól emlékszem).
Igazából a Fire-el semmi bajom nincs, de szivesen kipróbálnék valami más terepgumit, mert az elmúlt 10 évben csak Fire-t használtam.
Normális árban találtam Pl Conti Race King-et..errõl valakinek tapasztalat?
Ötleteket is szivesen fogadok.
A megmaradt gumi tökmindegy hol lesz a jövõben, szóval ha jobb elsõ gumit találok akkor ez megy hátra, ha meg jobb hátsót, akkor a Fire marad elöl.
Sárban keveset megyek, gyakoribb a száraz úton közlekedés.
race kinget ajánlani tudom én is hátra, nagyon szépen gördül, aszfalton is, nem érezni azt, hogy a gumi húzna vissza, mint mondjuk az 1600 forintos cst c1391esnél. Elöl is azt használok, de van egy kis sérülés az oldalfalán, úgyhogy ha elhal, vagy ha lesz mibõl lecserélni, akkor oda valami agresszívabb gumit tennék, mountain kinget vagy rocket ront pl. . A race king oldalsó bütykei elég alacsonyak, kanyarban esetleg nem tart annyit elõl, fura lehet, ha eddig azt az agresszívebb mintázatú fire xc-t szoktad meg.