No és a Contik? Hogy hogy mindenki ennyire "fecskézik"?
"Rendes" UST-s Conti
X-King elõre és
Race King hátra nekem a következõ terv. Õsszel muszáj lesz beruháznom, sajnos a Geax Saguaro-k kezdenek nagyon szétkopni. (Természetesen majd jól felteszem ezeket is fordítva.

)
Bár a Geax jó választás volt, elégedett vagyok vele, de jó lesz megpróbálni valami újat. Pár szó a Geaxról: TNT (Tubes, no tubes) verzióim vannak, nálam megbízhatóan mûködtek belsõ nélkül, UST felnin és 4e km-t mentem velük eddig. Elõször 2 db All-Mountain bicajon, aztán merevfarúval használtam, használom még most is ezeket. Bírtak többek közt 3 maratont és folyamatosan a Pilis, a Budai-hegyek, valamint egy rövid ideig még Ausztria hegyeit is - bár sotteren ugye könnyû...

Defektem eddig nem volt velük, ami megállásra kényszerített volna. Tüskét találtam már bennük, de nem eresztettek le. Egyedüli probléma talán, hogy nagyon nehezek, már akit ez zavar. 2.2-es szélességben (amivel majdnem olyan ballonosak, mint egy 2.4-es Schwalbe!) 750g/darab az azért nem kevés... Geaxból majd egyszer megpróbálom az Aka külsõt maratonozáshoz, Dante jókat mesélt róla és a neten is nagyon dícsérik, fõleg a 29-es kerekeken. (Kivéve persze pár felnit, amire a Geax nem, vagy alig tehetõ fel, mint a ZTR-ek némelyike...)
Remélem a Contik is lesznek ilyen jók, pláne, hogy a németek tesztjein 2x olyan lassan koptak a Contik, mint a Geax! Az említett tesztek szerint a Schwalbe-k harmadát bírják egyébként, mint egy Conti.