Nem is értem mi a baj. Fékezésnél elfordul? Hogy fordul el?
igen, fékezéskor/tõl elmozdul a külsõ a felnin.
Finoman jelzem, hogy a külsõje fordult el, nem a felniszalagról beszélt...A szalag elmozdulhat a korától (öregedés), a méretétõl (keskeny), vagy mert koszos a felnid - érdemes a szalag alatt vegytiszta és felsmirglizett állapotot elérni: na ha arra ráraksz egy öntapadót, nincs az az atyaúristen, hogy elcsússzon.
Ez engem is érdekelne, mert a felségem Gepida Alboin 200-asán 1 év alatt négy defektünk volt (2-2 elöl-hátul) a felniszalag elcsúszása miatt (most gumis van benne, ezzel még nem volt gond) de k.rvára dühítõ, amikor a golyóálló Schwalbe Maraton Plus Tour-ral szerelt kereket laposan találod.
717-es mavic felnijeim vannak, felniszalagnak kb mindent kipróbáltam, szigszalagtól kezdve, a leukoplaszton át a schwalbe öntapadós kék szövetszalagjáig illetve a sima kék schwalbe szalagig. a külsõk (fast track, mountain king supersonic, nobby nic, rocket ron) mind el-elcsúsznak a felnin. mit csinálok rosszul?
717-es mavic felnijeim vannak, felniszalagnak kb mindent kipróbáltam, szigszalagtól kezdve, a leukoplaszton át a schwalbe öntapadós kék szövetszalagjáig illetve a sima kék schwalbe szalagig. a külsõk (fast track, mountain king supersonic, nobby nic, rocket ron) mind el-elcsúsznak a felnin. mit csinálok rosszul?
van valakinek tapasztalata arról, hogy a RRalph Evo TL Ready verzióját mennyire könnyû tubelessre felszerelni? megbízható, tartja a levegõt?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
így van
mongy én nem érzem hogy nem haladna a ralph a szilárd burkolaton....jó nyilván nem egy 1,75 ös marathon valamihez képest
ha egy gumi tapad = kopik.
jobban tapad = jobban kopik.
el kell dönteni, melyik a fontos, a tapadás, vagy hogy kitartson életed végéig.
ez van
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager