Voltak Geax külsőim, tubeless-ready Saguaro külsőket használtam vastagított oldalfallal anno, még a 26-os fully montin. Jó külsők voltak. Vizes talajon nem tapadt annyira jól talán, mint a Schwalbe-k, de hát azóta eltelt már bő 8 év. Vittoria név alatt sem hinném, hogy romlott volna a minőségük, sőt. Majd írj róla!
azota mar a harmadik verzioja van a vittoria kevereknek is, az ujabb keverekek elvileg epp abban jobbak, hogy anyagukban jobban tapadnak vizes reszen. ezt a userek is dicsertek, hogy minimal mintaval is egesz jo "mindenes" tapadas van (sar, ho, szaraz).
erdekes amugy, mert par eve, amikor meg a schwalbenal a pacestar ment, a conti jobbnak tunt vizes korulmenyek kozott. most, hogy sok eso esett a racekinggel nagyon meglepodtem, hogy mennyire csuszik egy kis nedvessegtol kemenyebb talajon, pedig sarban a mintahoz kepes nem rossz (es konnyen tisztul).
a masik gond, hogy a lejtok aljaba lehordott kavicson szinten hirtelen veszt tapadast. a kiszamithatoan sodrodo, csuszo gumit szeretem, de a hirtelen tapadasvesztest nem. nem kellett volna eladni a rayt, az epp ebben volt jo.
Ha már így szavazásra bocsájtottad, én a helyedben biztos, hogy a vastagabb oldalfalút venném. Mindezt így csak kibicként, geax gumim soha nem volt, vittoriából csak országúti 10 éve.
Drukkolok, hogy ne okozzon csalódást! (Bírom ezt, hogy mindig új dolgokat próbálsz ki, a haverom ilyen, én erre alkalmatlan vagyok.) Ahogy Kisherceg,úgy én is várom a beszámolót, köszönettel, mindig! 
meg nem biztos, hogy veszek, csak infot gyujtok rola - contit akartam elore, de azota a bike24en jopar olyan review szuletett, akiknek hasonlo gondja van most is, mint nekem, hogy szivarog a lotty. a mostanit meg elhasznalom, de tobb penzt nem akarok hasonloan viselkedo gumikba invesztalni.
a mezcal az, aminek meg elfogadhato gordulese van, viszont nehez a nemet gumikhoz kepest (+260g) es a suru minta miatt szinten nem lehet tul jo egy laza talajon.