Lehet hogy 620gr, de 41 királydinnye tüskét szedtem ki az elsõ és hátsó gumiból és meg se kottyant neki.
melyik verzója a marathonnak? úgy értem,milyen típusú defektvédelem van benne?
Lehet hogy 620gr, de 41 királydinnye tüskét szedtem ki az elsõ és hátsó gumiból és meg se kottyant neki.
Én Rubena gumit használok városban méghozzá ezt: Rubena Cobra 26x1.9Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen gumit tudtok javasolni városba? Gondolom slick lenne a legmegfelelõbb, bár montira kellene. A méret (a mostani külsõn ez van) 26x1.95
Elõre is köszönöm a választ!
De lehet, hogy csak mi vagyunk lemaradva valamirõl és mindjárt ajánlanak nekünk egy "terepre is alkalmas virsligumit"
Mióta a János hegyi kilátóból a lépcsõs úton láttam lejönni egy csókát országútival, azóta már én sem.
Mióta a János hegyi kilátóból a lépcsõs úton láttam lejönni egy csókát országútival, azóta már én sem.Én amióta találkoztam egy outival a (sziklás talajú) erdõben, már semmin nem lepõdöm meg :-)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen gumit tudtok javasolni városba? Gondolom slick lenne a legmegfelelõbb, bár montira kellene. A méret (a mostani külsõn ez van) 26x1.95
Elõre is köszönöm a választ!
Miért ne, nem kell mindig komolykodni, néha mulathatunk is
Amúgy ez a Kenda valóban tökéletesen megfelel a "középsõ részén kisebb ellenállású" követelménynek, suhanni fog az aszfalton
Don't feed the troll!
Ennyi a max!
![]()
A "jól" szerinted ebben az esetben milyen kontextusban helytálló? Szerinted melyik DH/FR gumi van aszfalthasználatra tervezve?
Megjátszod, vagy komolyan ennyi a max?
regi/hibas agyvaltokat veszek.