Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2012. augusztus 27. - 21:20
SCHWALBE AV13 BELSÕ - Bringa Butik Webáruház
de tudtommal az összes schwalbe végig menetes.
(ha neten elõrendeled személyes átvétellel akkor olcsóbb és tutira lesz is készleten, 1-2 nap az átfutása)
Írta 2012. augusztus 27. - 20:53
Ilyen: http://upload.wikime..._valve_tall.jpg
Decathlon-ban néztem, de ott csak a gumi szelepes van.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. augusztus 27. - 15:38
Írta 2012. augusztus 25. - 13:36
Az elsõ gumi szerintem, mivel töltésen is biciklizik vagy rosszabb úton ahol murvásabb, kavicsos a talaj.
Írta 2012. augusztus 25. - 07:31
Ha inkább csak aszfalton teker, akkor Rubena V81 Shield (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB slick) | Kerékpár Webshop
vagy
http://ebike.hu/term...city jet hs257/
Írta 2012. augusztus 24. - 21:50
Szeretnék segítséget kérni. Barátnõmnek egy Caprina Forest biciklije van: Eladó 26" Caprine forest nõi kerékpár - Budapest - Sportfelszerelés - kerékpárok - jó nõi kerékpár Õ lenne az, ilyen gumik is vannak rajta, csak bordázat nélkül már:)
Vásárolnék neki új gumit a kerékre, eléggé elkopottak és napi szinten 30-40 km leteker vele. Hasonlót szeretnék, ami linken lévõ biciklin lenne.
Milyen tanácsoltok, mennyiért?
Köszönöm a válaszaitokat!
ÜDv:
Dávid
Írta 2012. augusztus 24. - 20:59
Sziasztok!
Külsõ gumiválasztásban szeretném a tanácsotokat kérni. Kb. 3 éve van fenn WTB Weirwolf 2.1 (49/54) gumi, amivel nagyon nem vagyok megelégedve. Számtalanszor kaptam defektet, többnyire tüske (királydinnye miatt). A neten azt olvastam, hogy a Continental Contact külsõt sokan dícsérik, viszont nekem elég vékony virsliguminak tûnik, bár lehet hogy csak a mostani szinte traktorgumiho képest. Legtöbbször aszfalton megyek, ritkán földúton vagy murvás-kavicsos úton, a kanyarokat szeretem élesen bevenni. A felni WTB SX24 17-559/24 típusút. A belsõbe löttyöt nem szándékozok tölteni, egy párszor csináltam már, de nem vált be. Max. 5-6-7e Ft-ot szánnék darabonként a gumira. Tudnátok pontos típust ajánlani, ill. olcsó kerékpárüzletet, ahol be tudnék szerezni valami jól bevált abroncsot?
Elõre is köszönöm: N3gro
Ha foleg aszfalton jarsz a WeirWolf tulzasnak tunik. A continental contact-al szerintem is jol jarsz, esetleg Silento II ( SCHWALBE SILENTO II HS328A KÜLSÕ (26x1,90) - Bringa Butik Webáruház )
Mephisoftnak es Dantenak koszonom a valaszokat.
Írta 2012. augusztus 24. - 17:10
Külsõ gumiválasztásban szeretném a tanácsotokat kérni. Kb. 3 éve van fenn WTB Weirwolf 2.1 (49/54) gumi, amivel nagyon nem vagyok megelégedve. Számtalanszor kaptam defektet, többnyire tüske (királydinnye miatt). A neten azt olvastam, hogy a Continental Contact külsõt sokan dícsérik, viszont nekem elég vékony virsliguminak tûnik, bár lehet hogy csak a mostani szinte traktorgumiho képest. Legtöbbször aszfalton megyek, ritkán földúton vagy murvás-kavicsos úton, a kanyarokat szeretem élesen bevenni. A felni WTB SX24 17-559/24 típusút. A belsõbe löttyöt nem szándékozok tölteni, egy párszor csináltam már, de nem vált be. Max. 5-6-7e Ft-ot szánnék darabonként a gumira. Tudnátok pontos típust ajánlani, ill. olcsó kerékpárüzletet, ahol be tudnék szerezni valami jól bevált abroncsot?
Elõre is köszönöm: N3gro
Írta 2012. augusztus 24. - 17:05
Sziasztok!
Defektgatlo folyadekkal feltoltott belsot le lehet ereszteni? Konkretabban a lotyoge nem tomi el a szelepet? Azert erdekel, mert csak akkor toltok a belsobe, ha utana tudom a terep es aszfalt gumit cserelni.. Elore is koszi.
Arra is kell vigyázni, hogy a belsõt ne ereszd le teljesen, és ne gyûrd össze, amikor variálsz a külsõvel, mert a belseje saját magával összeragadhat. Legalábbis nekem a Joe féle tejjel a Schwalbe light belsõ elsõ alkalommal úgy összegyûrõdött, és összegyûrõdött állapotában úgy összeragadt, hogy nem lehetett kiegyengetni, végül kukába került. A késõbbiekben, más alkalommal már vigyáztam, és bár néha picit összeragadt, de kis rápumpálással sikerült megmenteni.
Slime-mal ez a probléma nem lépett fel egyetlen belsõvel sem.
Írta 2012. augusztus 24. - 13:38
Sziasztok!
Defektgatlo folyadekkal feltoltott belsot le lehet ereszteni? Konkretabban a lotyoge nem tomi el a szelepet? Azert erdekel, mert csak akkor toltok a belsobe, ha utana tudom a terep es aszfalt gumit cserelni.. Elore is koszi.
Le lehet, ha odafigyelsz arra, hogy a szelep milyen állásban van, amikor leereszted. A 4 és a 8 óra a nyerõ, mivel olyankor a lötty alulról nem megy bele, s ami meg benne van, ki tud folyni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. augusztus 24. - 12:23
Írta 2012. augusztus 23. - 20:27
Találkozott már itthon valaki 24"-es, presta szelepes belsõvel?
Ez engem is érdekelne, csak BMX belsõvel. Nem prestás, hanem autószelepesbõl BMX belsõ, ami ráadásul csavaros, melyik típust lehet kapni?
Eddig csak Schwalbe-t találtam ilyet. Persze ahol kerestem volna, pont nem volt készleten és nem lenne rossz egy olcsóbb alternatíva.
Írta 2012. augusztus 23. - 20:23
Írta 2012. augusztus 23. - 20:10
Írta 2012. augusztus 23. - 12:59
Írta 2012. augusztus 21. - 21:52
nekem is cxcomp van kb egy ot eve de mar lekopott a futofelulet. a travelcontact azert erdekes, mert hasonlo a kialakitas, csak a kozepen sima a gumi. azt irjak, hogy haladosabb.
a hajtogatos temat azert kerdem, mert a varosi bringan vmi utolso szimplafalu felni van, kb a 90es evek kozeperol, es nem szeretnek meglepodni, hogy leugrik a kanyarban, vagy vmi hasonlo egy ujabb felninel nem lennenek aggalyaim. bar szerintem mar nem lehet a felninek tul sok hatra, de arra a bicora sajnalok minden ftot.
a hajtogatós semmivel nem ugrik le könnyebben, ehhez semmi köze, hogy milyen hajlékony a szál benne, ha nyúlna, az gond lenne
amúgy reggel írtam, hogy a sok tüske nem okozott gondot, erre ma mindkét bicónka belement újabb adag királydinnye és két kerék tuti defektes.....
Írta 2012. augusztus 21. - 16:30
a hajtogatos temat azert kerdem, mert a varosi bringan vmi utolso szimplafalu felni van, kb a 90es evek kozeperol, es nem szeretnek meglepodni, hogy leugrik a kanyarban, vagy vmi hasonlo egy ujabb felninel nem lennenek aggalyaim. bar szerintem mar nem lehet a felninek tul sok hatra, de arra a bicora sajnalok minden ftot.
Írta 2012. augusztus 21. - 13:09
egy 35os turaguminal jelent barmifele hatranyt, hogy hajtogatos, es nem drotperemes? elvileg a szallithatosag miatt talaltak ki ide (potkulsonek), nem a sulycsokkentes miatt, de ugyanugy konnyebb is persze.
minden ugy mukodik, mint mtb eseten? nem fordul le konnyebben, vagy hasonlo?
travelcontactot neztem ki a varosi bicora - aszfalt, meg neha letevedek egyegy erdei osvenyre, de kb ennyi. mas gumit nem nagyon talaltam, amin slick futofelulet van, de butykos a szele.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Írta 2012. augusztus 21. - 11:49
egy 35os turaguminal jelent barmifele hatranyt, hogy hajtogatos, es nem drotperemes? elvileg a szallithatosag miatt talaltak ki ide (potkulsonek), nem a sulycsokkentes miatt, de ugyanugy konnyebb is persze.
travelcontactot neztem ki a varosi bicora - aszfalt, meg neha letevedek egyegy erdei osvenyre, de kb ennyi. mas gumit nem nagyon talaltam, amin slick futofelulet van, de butykos a szele.
nekem hajtogatós contactom van, én csak elõnyét látom, hogy hajtogatós
amúgy tegnap kb. 12 tüskét húztam ki a két gumiból és találtam egy hatalmas vágást is a futófelületen, de szerencsére egyik sem okozott defektet
Írta 2012. augusztus 19. - 16:44