tudnátok nekem ajánlani országútira valami nem túl drága gumit (10ezer alatt) ami nem lyukad naponta, nem slick, és ha elkap egy kis esõ, akkor sem lesz halálfélelmem? kezdõ vagyok, rutintalan, most rubino slick van, ha felhõt látok, már otthon maradok, mert úgy vélem ez esõben úgy csúszik, mint jégen 
A Rubino Pro (tehát
nem a Slick) az egyik legjobb többcélú gumi, amit próbáltam. Nagyon jól tapad, s csak a közepe slick. Tartós is, s akciósan a Wiggle-rõl a TdF alatt kb. 2500 Ft volt darabja. Defektet sem kaptam még vele, de persze ez sokmindentõl függ, lehet csak mákom volt. Kb. 2 éve használom õket, most már van egy csere-szett is.

Slime (-al töltött) belsõrõl mi a véleményetek? Tudom egyszer majd UST lesz a vége, de addig?
Nagyon nehéz a sima, nagyon drága a lite?
Szerintem semmi értelme, mert már a latextej (Stans, Joes, Caffélatex...) is jobb súly-megbízhatóság arány, mint a kõnehéz Slime, ami megszáradva valami brutális kerékdinamikát eredményez.

Több "belsõs" cimborám (tudom, kõkorszak) májusban betölt 60 ml latextejet, s augusztusig nincs defekt. Persze felütni fel lehet.