Schwalbe Nobby Nic Evolution DD Faltreifen - Auslaufmodell - BIKE-COMPONENTS.DE
Köszi mindenkinek, ezt rendeltem meg!
Schwalbe Nobby Nic Evolution DD Faltreifen - Auslaufmodell - BIKE-COMPONENTS.DE
reszemrol asszem ennyi volt - most felrobbant a belso...
reszemrol asszem ennyi volt - most felrobbant a belso... kinlodjon ezzel, akinek hat anyja van. ha ennyi tapasztalat nem eleg egy gumi felrakasahoz, akkor csomagoljanak melleje egy gumiszerelo szakembert is. ugy gondoltam, hogy egy holt szimpla belso+kulso felrakasahoz megutom a szintet, hiszen eddig eggyel sem volt gond. annyira szoros a perem, hogy elnyomja a felniszalagot, beszorul vhova a belso. probaltam nyujtani a kulsot, kenni vmivel, hogy a helyere csusszon, hintoporozni, fujas elott atporgettem tobbszor, hogy nem szorult e ala stb. tobb otletem nincs, es tobb belsot nem aldozok a dologra.
a notubes+schwalbe dolgot kozel egy eve hasznalom - szoros, de fel tudtam rakni siman. ezt nem tudom. meg mint emlitettem, erre a felnire rohogve mennek fel a gumik, szo nincs arrol, hogy egy szorosabb felninek alltam volna neki.
Tudtok webshopot ajánlani, hogy a lehetõ legjobb áron hozzájussak?
Segítséget szeretnék kérni. Nobby Nic EVO Double Defense-et keresek.
Úgy látom, mintha a boltok is meg lennének keveredve a sok altípus között.
aki szerint a notubes felni es a schwalbe tlr gumi nehez ugy...
A sebesség mindent megold.
hat baze nem hiszem el... a harmadik (vastagabb) belsovel is ereszt. mingy kib*szom a picsaba ezt a sz*rt. irok nekik egy emailt.
melyik verzója a marathonnak? úgy értem,milyen típusú defektvédelem van benne?
....nem is kicsit
Lehet hogy 620gr, de 41 királydinnye tüskét szedtem ki az elsõ és hátsó gumiból és meg se kottyant neki.