Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2012. szeptember 08. - 07:38
Írta 2012. szeptember 08. - 07:34
De lehet, hogy csak mi vagyunk lemaradva valamirõl és mindjárt ajánlanak nekünk egy "terepre is alkalmas virsligumit"
és tényleg le vagy maradva....
http://www.youtube.com/watch?v=fPn4fDqL7f8&feature=player_embedded
Írta 2012. szeptember 08. - 04:19
Mióta a János hegyi kilátóból a lépcsõs úton láttam lejönni egy csókát országútival, azóta már én sem.
De lehet, hogy csak mi vagyunk lemaradva valamirõl és mindjárt ajánlanak nekünk egy "terepre is alkalmas virsligumit"
Írta 2012. szeptember 07. - 22:00
Mióta a János hegyi kilátóból a lépcsõs úton láttam lejönni egy csókát országútival, azóta már én sem.Én amióta találkoztam egy outival a (sziklás talajú) erdõben, már semmin nem lepõdöm meg :-)
Írta 2012. szeptember 07. - 21:22
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen gumit tudtok javasolni városba? Gondolom slick lenne a legmegfelelõbb, bár montira kellene. A méret (a mostani külsõn ez van) 26x1.95
Elõre is köszönöm a választ!
Milyen árban keresgélsz? És milyen tulajdonság fontos (defektvédelem, sebesség, tartósság) ?
pl. ezen az oldalon a csúszkákkal tudod ki tudod választani, hogy a fentiek közül mi kell neked...
Schwalbe - Professional Bikes Tires
Írta 2012. szeptember 07. - 20:57
Szeretném megkérdezni, hogy milyen gumit tudtok javasolni városba? Gondolom slick lenne a legmegfelelõbb, bár montira kellene. A méret (a mostani külsõn ez van) 26x1.95
Elõre is köszönöm a választ!
Írta 2012. szeptember 05. - 00:23
Írta 2012. szeptember 04. - 21:48
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. szeptember 04. - 15:33
Jé, ennek a mintája nagyon hasonlít a Race Kingéhez! Nagyon szerettem a Race Kingemet, nagyon csendesen ment aszfalton is, terepen sem volt vele bajom (pedig még csak nem is Black Chili verzió), csak azért cseréltem le, mert az a változat, amim volt, sehogy sem akart tubeless lenni. Épp filózok azon, hogy hamarosan költözik a munkahelyem, akár minden nap mehetnék a hegyen át, de azért nem akarnám a montimat gyilkolni naponta, úgyhogy a munkábajárósra kéne a virsli helyett valami erõsebb gumi. Mondjuk a súlya azért érdekes lehet ... Ennek utánaolvasok!
Írta 2012. szeptember 04. - 14:53
Miért ne, nem kell mindig komolykodni, néha mulathatunk is
Amúgy ez a Kenda valóban tökéletesen megfelel a "középsõ részén kisebb ellenállású" követelménynek, suhanni fog az aszfalton
azokról a 2 cm-es bütykökrõl nekem is rögtön ez jutott eszembe
de mivel jófej vagyok, ezért adok még egy tippet a srácnak, igaz nem d.. bocsi.... DH gumi, és nem is 2,5, de amúgy vélhetõen megfelel a kívánalmaknak
Continental Bicycle -Traffic Plus
Írta 2012. szeptember 04. - 14:35
Don't feed the troll!
Miért ne, nem kell mindig komolykodni, néha mulathatunk is
Amúgy ez a Kenda valóban tökéletesen megfelel a "középsõ részén kisebb ellenállású" követelménynek, suhanni fog az aszfalton
Írta 2012. szeptember 04. - 14:20
Ennyi a max!
A "jól" szerinted ebben az esetben milyen kontextusban helytálló? Szerinted melyik DH/FR gumi van aszfalthasználatra tervezve?
Don't feed the troll!
Írta 2012. szeptember 04. - 14:18
Írta 2012. szeptember 04. - 14:15
Megjátszod, vagy komolyan ennyi a max?
Ennyi a max!
A "jól" szerinted ebben az esetben milyen kontextusban helytálló? Szerinted melyik DH/FR gumi van aszfalthasználatra tervezve?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. szeptember 04. - 14:13
jo forumozast.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2012. szeptember 04. - 14:09
Engem nem érdekel, téged mi érdekel, és mi nem. A fórum azért van, hogy infót cseréljenek az emberek, ha majd olyat írok, ami nem ide illõ, törli az admin.
Amit nem tudsz, meg kell kérdezni - én nem tekintem rosszallni valónak.
Gondoltam valaki tapasztalt a témában, és spórol nekem egy kis idõt, ehelyett teljesen másról kezdtél el beszélni. Csak nem gondolod, hogy valaki vesz egy DH bringát úgy, hogy fogalma sincs mi az? Ha meg már 1 hozzászólást odalöktem, akkor legalább még 1 ott lesz, hátha valaki hasonlóban érdeklõdik. Remélem nem viszem csõdbe a fórumot 2 hozzászólással.
Mondom, értékeltem a próbálkozást de néha nagyon debil hozzászólásaid vannak, mintha szándékosan néznéd hülyének a másikat...
"LOL! felderítetted a napomat, köszi! "
Megjátszod, vagy komolyan ennyi a max?
Nagyon fárasztóak vagytok. Remélem nem kell elmagyaráznom, hogy a "jól" nem azt jelenti, hogy indulok a következõ tour de franceon...
"Mégis lejövök a Hírcsárdáról és inkább olvasom a hozzászólásaidat! :-D "
Újabb okos gyerek. Kövesd a csordát.
Írta 2012. szeptember 04. - 10:15
Megtaláltam a választ, ha valakit érdekel:
Defektvédelmes DH külsõ terepen és aszfalton is jól használható:
Kenda - Telonix
Mégis lejövök a Hírcsárdáról és inkább olvasom a hozzászólásaidat! :-D
Írta 2012. szeptember 04. - 09:59
DH külsõ terepen és aszfalton is jól használható
LOL! felderítetted a napomat, köszi!
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. szeptember 04. - 09:40
Írta 2012. szeptember 04. - 09:15
Defektvédelmes DH külsõ terepen és aszfalton is jól használható:
Kenda - Telonix
2.4es méretben megfelelõ DH/FRra, iron cap védelem szúrások ellen, sûrû, középen folyó négyszöges mintázatok oldalsó karmokkal - sziklás terepen megfelelõ, felfújt állapotban keveset érintkezik a talajjal, jól gurul, nem darál, kanyarodásnál kapaszkodik. Egyetlen hátránya, hogy nem drótszálas a pereme.
Már csak be kell szerezni...