Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

reszemrol asszem ennyi volt - most felrobbant a belso...

Kicsit homályos mivel szenvedsz, én simán fel tudom rakni a Kevlar-os Kojak-et, mit szeretnél, tubeless-ként felrakni? (csak mert írsz a belsõ szabásáról, s azt hittem, szalagot kókányolsz) Egy felniszalag meg hogy tud elmozdulni? Oda van ragasztva! (jó esetben)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

reszemrol asszem ennyi volt - most felrobbant a belso... kinlodjon ezzel, akinek hat anyja van. ha ennyi tapasztalat nem eleg egy gumi felrakasahoz, akkor csomagoljanak melleje egy gumiszerelo szakembert is. ugy gondoltam, hogy egy holt szimpla belso+kulso felrakasahoz megutom a szintet, hiszen eddig eggyel sem volt gond. annyira szoros a perem, hogy elnyomja a felniszalagot, beszorul vhova a belso. probaltam nyujtani a kulsot, kenni vmivel, hogy a helyere csusszon, hintoporozni, fujas elott atporgettem tobbszor, hogy nem szorult e ala stb. tobb otletem nincs, es tobb belsot nem aldozok a dologra.

a notubes+schwalbe dolgot kozel egy eve hasznalom - szoros, de fel tudtam rakni siman. ezt nem tudom. meg mint emlitettem, erre a felnire rohogve mennek fel a gumik, szo nincs arrol, hogy egy szorosabb felninek alltam volna neki.

tudom, hogy banális a kérdés, de hátha....

a belsõt felfújtad kicsit, mielõtt betetted a gumi alá? + próbáltad csak kézzel a helyére erõszakolni a gumit?

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Pl.:

Schwalbe Nobby Nic Evolution DD Faltreifen - Auslaufmodell - BIKE-COMPONENTS.DE

http://www.bringabut...-26x2-10-5.html

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Tudtok webshopot ajánlani, hogy a lehetõ legjobb áron hozzájussak?

Ha kulfoldi lehet:

Schwalbe Nobby Nic Evo 2010 Double Defense - Auslaufmodell - Action Sports-Bike Onlineshop

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Segítséget szeretnék kérni. Nobby Nic EVO Double Defense-et keresek.
Úgy látom, mintha a boltok is meg lennének keveredve a sok altípus között.

Figyelj a cikkszámra, a linkelt nem EVO!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
reszemrol asszem ennyi volt - most felrobbant a belso... kinlodjon ezzel, akinek hat anyja van. ha ennyi tapasztalat nem eleg egy gumi felrakasahoz, akkor csomagoljanak melleje egy gumiszerelo szakembert is. ugy gondoltam, hogy egy holt szimpla belso+kulso felrakasahoz megutom a szintet, hiszen eddig eggyel sem volt gond. annyira szoros a perem, hogy elnyomja a felniszalagot, beszorul vhova a belso. probaltam nyujtani a kulsot, kenni vmivel, hogy a helyere csusszon, hintoporozni, fujas elott atporgettem tobbszor, hogy nem szorult e ala stb. tobb otletem nincs, es tobb belsot nem aldozok a dologra.

a notubes+schwalbe dolgot kozel egy eve hasznalom - szoros, de fel tudtam rakni siman. ezt nem tudom. meg mint emlitettem, erre a felnire rohogve mennek fel a gumik, szo nincs arrol, hogy egy szorosabb felninek alltam volna neki.

truczat

truczat

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Segítséget szeretnék kérni. Nobby Nic EVO Double Defense-et keresek.
A legelsõ a listán.
Úgy látom, mintha a boltok is meg lennének keveredve a sok altípus között.
11-17 ezer között összevissza van árazva, de szerintem a 11-es nem DD-s.
http://www.skiing.hu...25-559-57-kulso

Feltöltött kép

Tudtok webshopot ajánlani, hogy a lehetõ legjobb áron hozzájussak?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

aki szerint a notubes felni es a schwalbe tlr gumi nehez ugy...

Azokon én is csak mosolyogni szoktam, röhögve tettem fel kézzel 29 és 26 méretben is. Annyian szidták ezt a kombót, hogy mielõtt 4 gumit rendeltem, írtam a Schwalbenak, s azt mondták, hogy igen, aki nem tud szerelni gumit, szívni fog vele.

Még annyit a ZTR-rõl, hogy nem szabad hozzá hivatalosan gumileszedõt használni, mert a 300 grammos (Podium) felni, de még a Crest sincs erre kitalálva. Szóval ha szívsz vele, akkor inkább a technikádon csiszolj, mert a felnid látja a kárát.

A "belsõvel is ereszt" dolgot magyarázd meg. Sõt, ne, tudom, ilyen lelkiállapotban vagy (de tényleg), dõlj hátra, igyál egy sört, s holnap ess neki újra. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hát igen, a szoros guminál jön ki, hogy ki tud gumit szerelni.

A sebesség mindent megold.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

hat baze nem hiszem el... a harmadik (vastagabb) belsovel is ereszt. mingy kib*szom a picsaba ezt a sz*rt. irok nekik egy emailt.

Megkéred õket e-mailben, hogy tegyék fel helyetted? :D Mondjuk tényleg kíváncsi vagyok, hogy kinek írsz e-mailt, és milyen válaszra/támogatásra/segítségre számítasz.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
koszi, most legyszi ne b*szd fel az agyamat, mert igy is eleg ideges vagyok mar. alig csinaltam mar otmillioszor... meg, hogy egyszer elcseszem ok, de haromszor?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Inkább meg kellene tanulni gumit feltenni! :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat baze nem hiszem el... a harmadik (vastagabb) belsovel is ereszt. mingy kib*szom a picsaba ezt a sz*rt. irok nekik egy emailt.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
aki szerint a notubes felni es a schwalbe tlr gumi nehez ugy... az egyszer probaljon ki egy kevlaros kojaket. raadasul nem is a notubes felnin probaltam ki, hanem a gyari gianten, amirol a maxxisokat siman kezzel le fel lehetett tenni, es a tlr gumikat is konnyeden. no erre a giant felnire ugy kellett raeroszakolni. elso korben ki is szabtam egy vekonyabb belsot (2200+ ft/db). a felniszalag osszevissza csuszkalt, igy azt is lecsereltem, es egy vastagabb belsovel siker. mondom jobban odafigyelek a hatsonal... ugyanaz. vekony belso tobb helyen kilyukadt. szerelessel nem is emlekszem, hogy mikor tettem utoljara tonkre belsot, most meg sikerult egymas utan ketszer is. valszeg a perem felpattintasanal lyukadt ki a feszegetes kozben, vhova beszorulhatott a belso, pedig probaltam nagyon ovatos lenni. kozvetlenul fujas elott termeszetesen ellenoriztem, hogy helyen van e, ott mar nem volt gond.

nem tudom, hogy ezek utan a notubes felninek nekialljak e ezzel a gumival. szal ovatosan... mi az anyjanak csinaljak ezt ilyenre?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

melyik verzója a marathonnak? úgy értem,milyen típusú defektvédelem van benne?

A régi, azaz olcsóbb sima kevláros.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

....nem is kicsit :D

Ezt a videót már én is láttam, ha utána csinálod, meghajlok nagyságod elõtt és törlöm a hozzászólásom :D
(Egyébként nem tudom mennyi filmtrükk van benne, ill. hányszor vették fel, hogy olyan legyen, amilyen most....)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Lehet hogy 620gr, de 41 királydinnye tüskét szedtem ki az elsõ és hátsó gumiból és meg se kottyant neki.
Feltöltött kép

melyik verzója a marathonnak? úgy értem,milyen típusú defektvédelem van benne?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Lehet hogy 620gr, de 41 királydinnye tüskét szedtem ki az elsõ és hátsó gumiból és meg se kottyant neki.
Feltöltött kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen gumit tudtok javasolni városba? Gondolom slick lenne a legmegfelelõbb, bár montira kellene. A méret (a mostani külsõn ez van) 26x1.95
Elõre is köszönöm a választ!:)

Én Rubena gumit használok városban méghozzá ezt: Rubena Cobra 26x1.9
Eddig mentem vele kb. 1200km-ert és nem volt defektem vele igaz hogy defektvédelemmel ellátott külsõ(és reflexcsík is van az oldalán), kopás eddig még nem látszik a gumin. Az ára 3e Ft környékén mozog.
Feltöltött kép

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Számomra elképesztõ....és ami 2:40 környékén van az baromi nagy és a kamerázás sem kutya! ;)