még mindig amit odát is írtam
Oké, értem. De nem is ez a fõ bajom, hanem a hibás illesztés.
még mindig amit odát is írtam
csak a tisztánlátás kedvéért, az impac a svábli "low budget" márkája. régebbi schwalbe gumik (mintázatok) élnek tovább 1szerûbb (gumikeverék, perem stb) kivitelben. szal akár a gyártó is változtathat, a katalóg sem szentírás.
Én Rubena gumit használok városban méghozzá ezt: Rubena Cobra 26x1.9
Eddig mentem vele kb. 1200km-ert és nem volt defektem vele igaz hogy defektvédelemmel ellátott külsõ(és reflexcsík is van az oldalán), kopás eddig még nem látszik a gumin. Az ára 3e Ft környékén mozog.
Mennyibõl lehet kihozni egy teljes cserét? Nem vagyok képben nagyon de 100 körül számoltam alsó hangon.poén volt. mongy nem fogom hogy tõbbségében min félmilliós bringákkal a seggek alatt mi értelm az ilyen fillérbaszó barkácsolásnak aminek többnyire csak szopás lesz a vége, de mindegy.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Pontosítsunk ? Országútin kívül minden máshova elég lehet a szigszalag. Így már elfogadod ? De látod, gaboca1 sporttársnak mûködik országútin is.Mekkora nyomással? Gondolom outiba, 9 barral Te sem próbálnád?
Schwalbe-éknál a DoubleDefense vagy a SnakeSkin jelenti a nagyobb védelmet?
Én úgy tudtam a DD, viszont sok esetben az az olcsóbb, emiatt elbizonytalanodtam.
Nahát - holtig tanul az ember! Közepes összegben mertem volna fogadni, hogy nem bírja ki.
Volt vagy 10 évig jó erõs zöld-sárga szigszalagos az országutin, szombattól most a hátsóban megint ez figyel, igaz ,,csak" 8 bár, mûködik.
Mekkora nyomással? Gondolom outiba, 9 barral Te sem próbálnád?