Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2012. október 01. - 11:02
elég durva szerkezet, konkrétan olyan, mintha fel lenne felnire szerelve és tömlõ is lenne benne, annyira merev az egész cucc, az oldalfa brutális, a futófelülete meg mintha 3 bar nyomás alatt lenne
nem csodálom, hogy nincs hajtogatós kivitele, de remélem beválik
Írta 2012. szeptember 26. - 15:26
Nagyon köszönöm. Baromi állat cuccok! Azt hiszem estére írok is neki!
írd, hogy: "hello bébi, halom ügyes a kezed, vág az eszed, jó a fantáziád, nekem meg van egy nagy rakás felhasználásra váró gumim"
Írta 2012. szeptember 26. - 14:27
Nem cég, hanem lány (lehet, hogy azóta már cég). Itt veheted fel vele a kapcsolatot: Home - BalkanTango - Recycled Bicycle Inner Tube Bags, Purses and More
Nagyon köszönöm. Baromi állat cuccok! Azt hiszem estére írok is neki!
Írta 2012. szeptember 26. - 12:45
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. szeptember 25. - 21:44
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. szeptember 25. - 21:31
Azt szeretném kérdezni, hogy a lyukas belsõkkel elhasználódott külsõkkel mit csináltok, hova adjátok le? Szeretnék környezettudatos lenni ebben is, van valami cég aki begyûjti ezeket a fogyó cuccokat ingyen és újrahasznosítja?
Nem csak engem de több ismerõsömet is érdekelné a dolog.
Írta 2012. szeptember 24. - 11:19
ha elkopik a mostani hatul, majd akarok venni ss verziot, de rohadt draga, igy nem mindegy, hogy egyet, vagy kettot.
Írta 2012. szeptember 24. - 10:02
az ujabb (2012+) mintaju ralph mennyiben mas a gyakorlatban, mint a regi?? a gyarto szerint jobb a gordulese, erre tobb helyen is azt olvasom, hogy szarabbul gurul, viszont jobban tapad. mi az igazsag?
29er meretben erdemes elol is hasznalni az ujat? a korabbi szeriaknal en eddig mindig ront hasznaltam, igy ereztem tapadasban optimalisnak vegyes viszonyok koze (egesz evben egy szettet hasznalok).
Szerintem is jobban tapad.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. szeptember 22. - 11:28
29er meretben erdemes elol is hasznalni az ujat? a korabbi szeriaknal en eddig mindig ront hasznaltam, igy ereztem tapadasban optimalisnak vegyes viszonyok koze (egesz evben egy szettet hasznalok).
Írta 2012. szeptember 19. - 09:22
A "Maxxis Larsen TT UST Tubeless" gumikról van-e valakinek valamilyen tapasztalata?
Jó ezekkel maratonozni?
Elõre is köszönöm!
Üdv!
TT
Írta 2012. szeptember 16. - 18:37
hat ezzel a 35os slickel terepen menni kihivas de oszinten szolva elvezem, mert vmi ujat nyujtanak a regi terepek. hatul sok helyen hasonloan kapaszkodik, mint nehany minimalmintas gumi (aspen pl). tetszik a kiszamithatosaga, hogy tudom, hogy hol fog megcsuszni, es ra lehet keszulni. lightosabb terepen szimpla kozlekedesre nem is ertem, hogy miert tesznek barmifele mintat a gumikra. persze nem lehet vele agyatlankodni, de nagyon sok helyen elmegy (max lassabban).
jaja, én is slic gumival megyek terepen évek óta és nem rossz az
legalább nem kell 50-et menni, hogy a határokat feszegesd
Írta 2012. szeptember 16. - 13:34
Írta 2012. szeptember 16. - 12:27
még mindig amit odát is írtam
Oké, értem. De nem is ez a fõ bajom, hanem a hibás illesztés.
Írta 2012. szeptember 16. - 12:24
csak a tisztánlátás kedvéért, az impac a svábli "low budget" márkája. régebbi schwalbe gumik (mintázatok) élnek tovább 1szerûbb (gumikeverék, perem stb) kivitelben. szal akár a gyártó is változtathat, a katalóg sem szentírás.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. szeptember 16. - 12:23
Szerintem ez hiba.
Ezért gondoltam azt, hogy ha már a fentiek miatt reklamálok, akkor már ezért is. (Azt az elõbb is írtam, hogy csak emiatt nem reklamálnék.)
Azt értem, hogy változtatás joga. Ettõl függetlenül mi a különbség - a nevén kívül - a két típusú külsõ között?
Írta 2012. szeptember 16. - 11:36
Ha hiba akkor sem az üzlet vagy a forgalmazó hibája , mivel már a gyárból így jön ki az üzletben kibontják a dobozt és összerakják , beállítják és te megveszed.
A hibás felni miatt viszont már visszamennék rögtön, már amennyiben tényleg hibás.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. szeptember 16. - 08:18
Hozzátok irányítottak a Kross fórumból azzal, hogy tudtok nekem segíteni gumitémában.
Röviden az elõzmény: egy 2012-es típust vettem, de nem azzal a gumiköpennyel kaptam, amivel kellett volna.
1. Impac Tourpac 700x40C
2. Schwalbe Silento II Puncture Protection 700x40C
Az elsõvel kaptam, de a másodiknak kellett volna rajta lennie.
Próbáltam utána nézni az interneten, de nem nagyon találtam használható infót.
Milyen különbség van - teljesítményben, árban, bármiben - az alábbi gumiköpenyek között? Érdemes reklamálnom, vagy nincs jelentõsége?
Úgy egyébként biztosan nem reklamálnék csak emiatt, viszont a felni is hibás.
Köszi a válaszotokat!
Írta 2012. szeptember 14. - 10:03
Írta 2012. szeptember 14. - 09:49
Sima felnire egy Joe's szalag 6000ért, két tubeless(ready) gumi max 20ért, tej másik 5e. és nem barkács, teljesen jó, bár lehet, hogy a barkács is van ilyen jó
Írta 2012. szeptember 14. - 09:46
Én Rubena gumit használok városban méghozzá ezt: Rubena Cobra 26x1.9
Eddig mentem vele kb. 1200km-ert és nem volt defektem vele igaz hogy defektvédelemmel ellátott külsõ(és reflexcsík is van az oldalán), kopás eddig még nem látszik a gumin. Az ára 3e Ft környékén mozog.
Na én is megkaptam az elsõ defektemet egy királydinnye tüske személyében és oldalról.