Mi a legrosszabb ami történhet?Találtam itthon szelepkiszedõt,de nem merek nekiállni nehogy elrontsam.Légyszíves írjátok meg hogy kell használni.

Mi a legrosszabb ami történhet?Találtam itthon szelepkiszedõt,de nem merek nekiállni nehogy elrontsam.Légyszíves írjátok meg hogy kell használni.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Használt valaki Schwalbe Rapid Rob-ot? Érdekelne vélemény, tapasztalat.
szerintem nem is igen érdemes ezt a szingó dolgot erõltetni
ha lecseréled peremesre, hirtelen olyan egyszerûvé válnak a dolgok, hidd el
a joenal nem rakodik le semmi?? azt gondolnam, hogy mindegyik igy mukodik. a joest meg nem szedtem szet, csak a stanst, ott is egy vekony reteg rakodott le, ami persze grammokban merheto. meleg vizzel es egy kefevel nyom nelkul el lehet tavolitani. harom havonta merem a kerekeket, es hozzaadom az elillant mennyiseget - kivancsi vagyok, hogy a vegen igy mennyi gyulik ossze benne ev vegere.
Használt valaki Schwalbe Rapid Rob-ot? Érdekelne vélemény, tapasztalat.
Köszi a választ! Ha nem vagyok indiszkrét mennyit hajtottad azokat a szingókat? Csak, hogy tudjam hány km alatt nem volt defekted velük
Érdekes egyébként, mert anno azt hittem szingóban a Tufo a király, de én most akkorát csalódtam, hogy mikor újak után néztem az az egy volt biztos, hogy Tufo nem lesz.. mondjuk ha nem a belépõ szintû modelljükkel lett volna dolgom lehet máshogy állnék a dologhoz. Bár a defektjavító trutyijukkal sem vagyok teljesen megelégedve, szóval több fekete pontjuk is van nálam