azért elég csúnya lenne ha egy montis kerékre (asszem az xtr alapvetõen montis szett
) nagy lenne a 2,1

azért elég csúnya lenne ha egy montis kerékre (asszem az xtr alapvetõen montis szett
) nagy lenne a 2,1
Néztm én is, hogy 2.1-es gumiból több féle van, de nekem most egy XTR kerekem van, elég keskeny. Erre most egy 1.75 még csak csak felmenne, de sztem a 2.1 már túl ballonos lenne rá.
...gondolom én. Bár majd hamarosan le akarom cserélni a kereket, aztán lehet valami szélesebb lesz belõle.
Merre érdemes vásárolni ezeket? Valami külföldi oldalon nem olcsóbb?
RAUH-Welt
B E G R I F F
szerintem még a contact I és II is jó (csak nem az extra light), vagy a schwalbe big aple, bár olyanom nem volt
Néztm én is, hogy 2.1-es gumiból több féle van, de nekem most egy XTR kerekem van, elég keskeny. Erre most egy 1.75 még csak csak felmenne, de sztem a 2.1 már túl ballonos lenne rá.
...gondolom én. Bár majd hamarosan le akarom cserélni a kereket, aztán lehet valami szélesebb lesz belõle.
Merre érdemes vásárolni ezeket? Valami külföldi oldalon nem olcsóbb?
a city contact és a comfort contact ugyanaz a termék, csak más típusnéven, ráadásul már nem gyártják
most 2.1-es city (comfort) contactom van, de az szerintem jobb, igaz, hogy 250 grammal nehezebb kerekenként (plusz nehezebb a belsõ is), de szerintem városban nem lassabb, jobban kanyarodik, és sehol nem kell vele lassítani, és mivel sokkal kényelmesebb, így hosszabb távon sem olyan fárasztó menni vele
Sziasztok!
Gumi vásárlás elõtt állok. Jelenleg Continental Sport Contact 1.6 gumi van a verdán, most valami kevésbé slim-et szertnék reflexel, mert van hogy földúton megyek.
Látómezõmbe került a City Contact reflex vagy a Comfort Contact reflex, de utóbbiban nem vagyok biztos hogy 26"-os és ritka is mint a fehér Zorró. Hol érdemes venni, hol vannak jó árak(szállítással) valamint melyik típust ajánljátok(lehet más is)?
ezt én is megemlítettem pár hónapja itt, de kb. mindenki lehülyézett, hogy mer' aztán kanyarban nem tekerünk
és a másik, hogy a 26-os monti kerékén (meg vázban) nem ugyanaz az érzés a vékony gumi, mint egy országútin
1.35-os gumikkal azert kell vigyazni, mert durvan megvaltozik a monoblokkhaz magassaga a sokkal kisebb atmeroju kerekek miatt. Ezert leerhet a pedal kanyarban, ami nem vicces meglepeteseket tud okozni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szevasztok!
Most kerültem bele a kerékpáros világba egy Merida TFS Trail 100-D -vel. Continental Race King 2.2 -es gumival vettem.Szeretnék venni egy aszfaltgumi garnitúrát is hozzá az lenne a kérdésem hogy milyen méretû és milyen típusú külsõ gumit javasoltok?
Zé
Szevasztok!
Most kerültem bele a kerékpáros világba egy Merida TFS Trail 100-D -vel. Continental Race King 2.2 -es gumival vettem.Szeretnék venni egy aszfaltgumi garnitúrát is hozzá az lenne a kérdésem hogy milyen méretû és milyen típusú külsõ gumit javasoltok?
Zé
Sziasztok
Volna egy nagyon láma kérdésem. Mindenképpen szükséges az UST rendszerhez megvásárolni az UST szelepet , vagy van esetleg valami megoldás rá amivel olcsóbban megoldható? Azért kérdem, mert egy kicsit sokallok egy szaros szelepért annyit kiadni, mint egy latex belsõért. Értem én hogy csak egy réteget érint az USt és nem tömegtermelés, de akkor is sokallom. (Arra gondolok, hogy normál belsõbõl a szelepet kivágva lehet e valahogy tömíteni ?) Bocs a sóher hozzáállásért .
Köszi