Sziasztok!
Gumi vásárlás elõtt állok. Jelenleg Continental Sport Contact 1.6 gumi van a verdán, most valami kevésbé slim-et szertnék reflexel, mert van hogy földúton megyek.
Látómezõmbe került a City Contact reflex vagy a Comfort Contact reflex, de utóbbiban nem vagyok biztos hogy 26"-os és ritka is mint a fehér Zorró. Hol érdemes venni, hol vannak jó árak(szállítással) valamint melyik típust ajánljátok(lehet más is)?
a city contact és a comfort contact ugyanaz a termék, csak más típusnéven, ráadásul már nem gyártják
nekem volt 1,5-ös city contactom, az marha jól bírta 14 ezer körül ment bele és még használható állapotban volt, defektet meg alig kaptam vele, ellenben nem volt kényelmes, rázott és nagyon hamar elfáradtam vele vacak úton
most 2.1-es city (comfort) contactom van, de az szerintem jobb, igaz, hogy 250 grammal nehezebb kerekenként (plusz nehezebb a belsõ is), de szerintem városban nem lassabb, jobban kanyarodik, és sehol nem kell vele lassítani, és mivel sokkal kényelmesebb, így hosszabb távon sem olyan fárasztó menni vele