Erre mondják, hogy minden fejben dõl el!Lehet, hogy így van. De nekem már ez a bizonyos érzet is sokat dob a lelkiállapotomon, ami azért fontos tud lenni. Ezért mondom, hogy nekem a paplan.

Erre mondják, hogy minden fejben dõl el!Lehet, hogy így van. De nekem már ez a bizonyos érzet is sokat dob a lelkiállapotomon, ami azért fontos tud lenni. Ezért mondom, hogy nekem a paplan.
Lehet, hogy így van. De nekem már ez a bizonyos érzet is sokat dob a lelkiállapotomon, ami azért fontos tud lenni. Ezért mondom, hogy nekem a paplan.Lehet, hogy úgy érzed, könnyebb kerékkel jobban mész és gyorsabb vagy, mert valóban könnyebb felpörgetni egy könnyebb kereket. Aztán mérd le mondjuk egy 10 km-es ugyanazon ösvényen 5-5 alkalommal, mennyit számít pár száz gramm. Meg fogsz lepõdni.
(Ugyanez vonatkozik a könnyû bicajra, érdemes összehasonlítani egy 10 meg egy 12 kilósat.)
Köszike !Giga like ahogy a fiatalok mondják.
Kevés jobb hozzáoszlást olvastam eddig, szívembõl szóltál.
Cirka 150g/kerék. És ez gördülõ súly, amit hatványozottan észre fogsz venni. Lötyit én csak tubeless rendszerben használnék. A súly miatt.
Cirka 150g/kerék. És ez gördülõ súly, amit hatványozottan észre fogsz venni. Lötyit én csak tubeless rendszerben használnék. A súly miatt.
Cirka 150g/kerék. És ez gördülõ súly, amit hatványozottan észre fogsz venni. Lötyit én csak tubeless rendszerben használnék. A súly miatt.Hozzavetolegesen milyen sulya van a belsobe toltott folyadeknak, kerekenkent?
Giga like ahogy a fiatalok mondják.Szerintem ezt felejtsd el, mint egy rossz emléket ! Annak mindig nálad kell lenni.
A cipelni, az kb 300gramm. Ahogy nézem, a 4300as Trek-ed sem lehet olyan extrém könnyû, hogy pont egy belsõn és egy mini-pumpán fog múlni a magyar bajnoki címed. Nincs 100%-os defektvédelem, mindig kell nálad lenni tartalék belsõnek, fõleg, ha messzire bemész valamelyik hegységbe.
Ebbe a FOSS belsõbe mit látsz bele ? Vagy mit ígér a marketing duma ? Könnyû és SOHA nem lesz defekt vele ? Vagy mit remélsz igazából ?
Ahogy nézem, ezt a belsõt nem is lehet normál foltokkal javítani. Akkor már inkább vegyél latex belsõt, az is könnyû, kicsit defektállóbb de foltozható.
Rossz helyen akarsz spórolni. Vegyél normál belsõt, egy pumpát és egy foltkészletet.
Szerintem ezt felejtsd el, mint egy rossz emléket ! Annak mindig nálad kell lenni.Más dolog: belsõk. FOSS. Rohadt drága (13,90 EUR/db), de én kipróbálom. Alapvetõen Schwalbe-t akartam, de a 2-3 ezer Ft-os ára ellenére sok panaszt olvastam róluk testbike-on. És igazából "semmi" extra nincs bennük. Elszoktam menni messzire, de nem szeretnék külsõt és mini pumpát "cipelni"/venni.
Azt hiszem Bontrager Ranger 32-es kerekeim vannak (Trek 4300 Disc 2011). Semmit használhatót nem találtam a google-ba. Hátha te fél perc alatt megmondod. Ha mást nem holnap kerül vissza a bringa, megnézem (bár fogalmam sincs mit kell nézni
).
26x1.95-2.25 jó lesz neked, de amúgy mind jó lenne. Szelepválasztás csak a kérdés, de azt meg adja a felniden a szelep lyukméret.
Prestás felnibe nem fog belemenni a Schrader (másnéven autószelep). Schrader-es felnibe meg nem ajánlatos beletenni a sokkal keskenyebb prestát.
Mind a ket gumi Schwalbe gyartmany. Smart Sam Performance jobb gumikevereket tartalmaz, mint a Rapid Rob, egyebkent tomegben, tapadasban, gordulesben a honlap szerint kb. megegyeznek. En nem hiszem, hogy a ketto kozott erdemi kulonbseget ereznel. A jobb gumikeverek miatt en a Smart Sam-ot valasztanam.
Könnyen lehet, nem nagyon emlékszem már.Szerintem fordítva van (a menetes 7,5mm átmérõjû, a gumi 8,5mm).