azt mérte, hogy nincs szignifikáns különbség.
A fordítottján nagyon meglepõdtem volna.
Mélységesen felháborodtam, többet hozzád se szólok!Ne vegye senki sértésnek,csak azért írtam,hogy ilyen is van.
Aztán mérd le mondjuk egy 10 km-es ugyanazon ösvényen 5-5 alkalommal, mennyit számít pár száz gramm. Meg fogsz lepõdni.
(Ugyanez vonatkozik a könnyû bicajra, érdemes összehasonlítani egy 10 meg egy 12 kilósat.)
OFF. Kiírjam számokkal, mennyit tekertem tavaly terepen és úgy összességében, már idén is?
ON.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ez beza Mr.Schrader alias autószelep személyesen. A Pista 6mm körül van és nagyon nem így néz ki.Tövében tolómérõvel lemérve: 8 mm átmérõjû a szelep. Tehát ez NEM presta?
Úggggy van!Egy pótbelsõ+pumpa+foltok tubeless setup esetén is alapvetõ, nélküle se túra, s pláne nem verseny; rulett ezek nélkül! Ez a lényeg.
vicces dolog ez a "mérd le". az élmény/érzés szerintem is fontosabb. persze, ha valakinek a számok okoznak örömöt, azt is megértem.
Erre mondják, hogy minden fejben dõl el!Lehet, hogy így van. De nekem már ez a bizonyos érzet is sokat dob a lelkiállapotomon, ami azért fontos tud lenni. Ezért mondom, hogy nekem a paplan.
Lehet, hogy így van. De nekem már ez a bizonyos érzet is sokat dob a lelkiállapotomon, ami azért fontos tud lenni. Ezért mondom, hogy nekem a paplan.Lehet, hogy úgy érzed, könnyebb kerékkel jobban mész és gyorsabb vagy, mert valóban könnyebb felpörgetni egy könnyebb kereket. Aztán mérd le mondjuk egy 10 km-es ugyanazon ösvényen 5-5 alkalommal, mennyit számít pár száz gramm. Meg fogsz lepõdni.
(Ugyanez vonatkozik a könnyû bicajra, érdemes összehasonlítani egy 10 meg egy 12 kilósat.)
Köszike !Giga like ahogy a fiatalok mondják.
Kevés jobb hozzáoszlást olvastam eddig, szívembõl szóltál.
Cirka 150g/kerék. És ez gördülõ súly, amit hatványozottan észre fogsz venni. Lötyit én csak tubeless rendszerben használnék. A súly miatt.
Cirka 150g/kerék. És ez gördülõ súly, amit hatványozottan észre fogsz venni. Lötyit én csak tubeless rendszerben használnék. A súly miatt.