Nem hagy nyugodni amit írtál!
Te mit mértél?
azt mérte, hogy nincs szignifikáns különbség.
Mélységesen felháborodtam, többet hozzád se szólok!Ne vegye senki sértésnek,csak azért írtam,hogy ilyen is van.
Aztán mérd le mondjuk egy 10 km-es ugyanazon ösvényen 5-5 alkalommal, mennyit számít pár száz gramm. Meg fogsz lepõdni.
(Ugyanez vonatkozik a könnyû bicajra, érdemes összehasonlítani egy 10 meg egy 12 kilósat.)
OFF. Kiírjam számokkal, mennyit tekertem tavaly terepen és úgy összességében, már idén is?
ON.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ez beza Mr.Schrader alias autószelep személyesen. A Pista 6mm körül van és nagyon nem így néz ki.Tövében tolómérõvel lemérve: 8 mm átmérõjû a szelep. Tehát ez NEM presta?
Úggggy van!Egy pótbelsõ+pumpa+foltok tubeless setup esetén is alapvetõ, nélküle se túra, s pláne nem verseny; rulett ezek nélkül! Ez a lényeg.
vicces dolog ez a "mérd le". az élmény/érzés szerintem is fontosabb. persze, ha valakinek a számok okoznak örömöt, azt is megértem.
Erre mondják, hogy minden fejben dõl el!Lehet, hogy így van. De nekem már ez a bizonyos érzet is sokat dob a lelkiállapotomon, ami azért fontos tud lenni. Ezért mondom, hogy nekem a paplan.
Lehet, hogy így van. De nekem már ez a bizonyos érzet is sokat dob a lelkiállapotomon, ami azért fontos tud lenni. Ezért mondom, hogy nekem a paplan.Lehet, hogy úgy érzed, könnyebb kerékkel jobban mész és gyorsabb vagy, mert valóban könnyebb felpörgetni egy könnyebb kereket. Aztán mérd le mondjuk egy 10 km-es ugyanazon ösvényen 5-5 alkalommal, mennyit számít pár száz gramm. Meg fogsz lepõdni.
(Ugyanez vonatkozik a könnyû bicajra, érdemes összehasonlítani egy 10 meg egy 12 kilósat.)
Köszike !Giga like ahogy a fiatalok mondják.
Kevés jobb hozzáoszlást olvastam eddig, szívembõl szóltál.
Cirka 150g/kerék. És ez gördülõ súly, amit hatványozottan észre fogsz venni. Lötyit én csak tubeless rendszerben használnék. A súly miatt.
Cirka 150g/kerék. És ez gördülõ súly, amit hatványozottan észre fogsz venni. Lötyit én csak tubeless rendszerben használnék. A súly miatt.
Cirka 150g/kerék. És ez gördülõ súly, amit hatványozottan észre fogsz venni. Lötyit én csak tubeless rendszerben használnék. A súly miatt.Hozzavetolegesen milyen sulya van a belsobe toltott folyadeknak, kerekenkent?