Én még nem találkoztam vele, meg ami tubeless felni az is prestás volt. Ellenben Joe's tubeless rendszer van autószelepessel.
Ami a benzinkutat illeti, egy kis szigetelõszalaggal felragasztasz a nyereg aljára egy szelepátalakítót és problem solved
Beragasztás megtarja-e légmentesen azt nem tudom, de pl ha tejjel feltöltöd, akkor az ugyan úgy betõmíti szerintem az esetleges likakat a ragasztásnál, mint a gumi pereménél. De tudod. próba cseresznye, egyelõre úgyis rossz idõ van 
(köszi a tejet!)
off
Nincs mit és szívesen. Ez nekem is jól jött mert valójában csak 0,5l-t akartam venni de csak 1L-es volt e-bikeon.
Jól felráztam elõtte

.
on
A szelep átalakítókat rendszeresen elhagyom, ha nem én akkor valaki... ezért az autószelep nekem fontos.
A joe szallagok ára brutális: 7000Ft/pár. 2db noname belsõ megvan egy ezresbõl. Szóval a barkácsolás tûnik a járható útnak.
Csak a guminyomás préselheti ki a vékony gumiréteg miatt a szelepet (gondolom). Még azért gondolkozok rajta.
Autós tubeless szelepeket is nézegettem ,de azokhoz 11-11,5mm-es furat kell, ez még beleférhet?
Szemly szelepek!