Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Sziasztok!

Joe's no flats tubeless rendszert használok, a szettben lévõ cellux szerû ragasztószalag miért szükséges?
Ha nem rakom fel mi történhet? Szerintem sima felniszalag is elegendõ. Nem értem....

Én is ugyan ezt használom, és õszinte leszek, hajvány fogalmam sincs mitõl jobb. max annyi, hogy nem mozdul el, és ha jól csinálod légmentesen zárja a küllõfuratokat. bár ezt a feket gumi dolog is ellátja.

Elõre Ron, hátra Ralhp.

Szerintem is! bát hátra egy raceking jobb lehet, emrt valamivel lassabban kopik.
Amúgy mentem sárban is a ralph-fal, semmivel se rosszabb mint egy átlagos alacsony mintás gumi.
elöl a rocket egy örök darab, esetleg ha nehezebb vagy akkor Nobby

Más:

Joe's No Flats tejet lehet valahol kapni? Se itt boltban, se ebike-on nem találtam!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

szerintem meg a legjobb gumi hátra. tény, nem sárba való, de ez mongy látszik rajta próbálgatás nélkül is.

Igen, mondjuk nézõpont kérdése. Nem tapad túl jól, de cserébe jól gördül és lehet vele haladni. Valamit valamiért...

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás
Vajon melyik a legvékonyabb külsõ, amit garantáltan rá lehet tenni a bringámra? Elvileg Bontrager Ranger 32 kerekeim vannak (gyárilag 2.10-es gumik vannak rajta).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
szerintem meg a legjobb gumi hátra. tény, nem sárba való, de ez mongy látszik rajta próbálgatás nélkül is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szaraz kavicsos maszasnal detto. Mondjuk en Hans Dampf / Nobby Nic parost hasznalok, ez igy (szamomra) tokeletes. Csak nem egy suly kategoria nyilvan a Ralph.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

nekem hatul a ralph sz@rt se er.

Ezt a megállapítást osztom. Kicsit saras lesz a terep és egyáltalán nem tapad be ha nyomaték van rajta.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem hatul a ralph sz@rt se er.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
az elsõnél csak azt kérdted melyiknek jobb az oldaltartása. az meg a nic-é. cserébe nem gördül olyan jól.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

1 szavazat erre, 1 arra,1 vegyes,jaj most akkor melyik?

Elõre Ron, hátra Ralhp.

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
1 szavazat erre, 1 arra,1 vegyes,jaj most akkor melyik?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
elõre nic hátra ron :) nálam így szokik lenni

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amire neked kellhet arra a rocket ron.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
nic-é

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Sziasztok szerintetek melyiknek jobb az oldaltartása nagy sebességnél? SCHWALBE ROCKET RON vagy SCHWALBE NOBBY NIC

Atombike

Atombike

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Sziasztok!

Joe's no flats tubeless rendszert használok, a szettben lévõ cellux szerû ragasztószalag miért szükséges?
Ha nem rakom fel mi történhet? Szerintem sima felniszalag is elegendõ. Nem értem....

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Schwalbe, Continental menetes. Jó külsõ kell vagy magasabb nyomás.

tubeless...

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Mi van veletek?Én tavaly csak occsó dekatlonos belsõvel mentem , egyszerûen elfelejtettem mindig lecserélni.Egy idõ után meg pont leszartam.Idén vettem pár maxxis ultralight-ot.72 kg , 317-es felni , conti X-King gumi , 10.000 feletti km és tavaly mindössze 3 defektem volt , semmi lenyakazás , elfordulás.Egyedül a Vértes Maratonon ütöttem fel , de ott f@sz voltam.2 és 2.5 bar közt szoktam menni , pályától függõen.És higgyétek el , nem használom agyon a féket , a hátsóba pl. most fogom lecserélni a gyári betétet.4 teljes szezont bírt alattam.Az elsõt is 20.000 km után cseréltem.
A conti meg eladja "B" kategóriásnak azt , amit más gyártó leselejtez.Ettõl még használható , csak pl. hamarabb lesz szálszakadásos , vagy gyárilag üt.Mondhatjuk úgy , hogy "szeret nyúlni" , vagy mások szerint "kolbászolni".Ezért veszek inkább "A"-st.
(A képem pont az említett Vértesen készült , talán még defekt elõtt.)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
nem 100%, hogy minden conti ki fog nyúlni. De sokkal megtörtént.
A drótos nem nyúlik csak a kevláros.
Marci

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Nem közlekedek elég állat módjára, gyerek színész vagyok! Az idei projektem lesz ez a külsõ elforgatásos fékezéssel kivitelezett belsõ lefejezõsdi. :D

kösdd fel a gatyát, mert én egy idõbe kifejezetten azt gyakoroltam, hogy milyen rövid távon tudok megállni aszfalton és úgy se jött össze B Contival :)

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Nem közlekedek elég állat módjára, gyerek színész vagyok! Az idei projektem lesz ez a külsõ elforgatásos fékezéssel kivitelezett belsõ lefejezõsdi. :D