Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15884 replies to this topic

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
Két dologtól függ: 1) a felni belsõ szélessége, nézd meg mi van a felnire írva, ilyesmit keress 559x19 2) ha alacsonyabb lesz a gumi, akkor a hajtás is lentebb kerül, kérdés, hogy nem ér-e le a pedál kanyarban. (Persze csak ha kanyarban is akarsz tekerni ;)) De miért akarsz nagyon vékony gumit?

Vajon melyik a legvékonyabb külsõ, amit garantáltan rá lehet tenni a bringámra? Elvileg Bontrager Ranger 32 kerekeim vannak (gyárilag 2.10-es gumik vannak rajta).

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

a bejegyzés módosítása még mindig ingyenes, úgy tudom.

Már vártam ezt a segítõkész, infóban gazdag hozzászólást! :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Más:

Joe's No Flats tejet lehet valahol kapni? Se itt boltban, se ebike-on nem találtam!

Temékek - No-Flats Õket kérdezd, van webshop is.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,199 posts
a bejegyzés módosítása még mindig ingyenes, úgy tudom.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

Sziasztok!

Joe's no flats tubeless rendszert használok, a szettben lévõ cellux szerû ragasztószalag miért szükséges?
Ha nem rakom fel mi történhet? Szerintem sima felniszalag is elegendõ. Nem értem....

Én is ugyan ezt használom, és õszinte leszek, hajvány fogalmam sincs mitõl jobb. max annyi, hogy nem mozdul el, és ha jól csinálod légmentesen zárja a küllõfuratokat. bár ezt a feket gumi dolog is ellátja.

Elõre Ron, hátra Ralhp.

Szerintem is! bát hátra egy raceking jobb lehet, emrt valamivel lassabban kopik.
Amúgy mentem sárban is a ralph-fal, semmivel se rosszabb mint egy átlagos alacsony mintás gumi.
elöl a rocket egy örök darab, esetleg ha nehezebb vagy akkor Nobby

Más:

Joe's No Flats tejet lehet valahol kapni? Se itt boltban, se ebike-on nem találtam!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

szerintem meg a legjobb gumi hátra. tény, nem sárba való, de ez mongy látszik rajta próbálgatás nélkül is.

Igen, mondjuk nézõpont kérdése. Nem tapad túl jól, de cserébe jól gördül és lehet vele haladni. Valamit valamiért...

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts
Vajon melyik a legvékonyabb külsõ, amit garantáltan rá lehet tenni a bringámra? Elvileg Bontrager Ranger 32 kerekeim vannak (gyárilag 2.10-es gumik vannak rajta).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
szerintem meg a legjobb gumi hátra. tény, nem sárba való, de ez mongy látszik rajta próbálgatás nélkül is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szaraz kavicsos maszasnal detto. Mondjuk en Hans Dampf / Nobby Nic parost hasznalok, ez igy (szamomra) tokeletes. Csak nem egy suly kategoria nyilvan a Ralph.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

nekem hatul a ralph sz@rt se er.

Ezt a megállapítást osztom. Kicsit saras lesz a terep és egyáltalán nem tapad be ha nyomaték van rajta.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem hatul a ralph sz@rt se er.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
az elsõnél csak azt kérdted melyiknek jobb az oldaltartása. az meg a nic-é. cserébe nem gördül olyan jól.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

1 szavazat erre, 1 arra,1 vegyes,jaj most akkor melyik?

Elõre Ron, hátra Ralhp.

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
1 szavazat erre, 1 arra,1 vegyes,jaj most akkor melyik?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
elõre nic hátra ron :) nálam így szokik lenni

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Amire neked kellhet arra a rocket ron.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
nic-é

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Sziasztok szerintetek melyiknek jobb az oldaltartása nagy sebességnél? SCHWALBE ROCKET RON vagy SCHWALBE NOBBY NIC

Atombike

Atombike

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Sziasztok!

Joe's no flats tubeless rendszert használok, a szettben lévõ cellux szerû ragasztószalag miért szükséges?
Ha nem rakom fel mi történhet? Szerintem sima felniszalag is elegendõ. Nem értem....

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

Schwalbe, Continental menetes. Jó külsõ kell vagy magasabb nyomás.

tubeless...