Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15890 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

1,75 még biztos elmegy, annál csirkébb meg felesleges montira

ez így van, 1.75 alatt nem érdemes montira gumit rakni, az 1.75 meg minden felnire jó lesz

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Szerintem is! bát hátra egy raceking jobb lehet, emrt valamivel lassabban kopik.
Amúgy mentem sárban is a ralph-fal, semmivel se rosszabb mint egy átlagos alacsony mintás gumi.
elöl a rocket egy örök darab, esetleg ha nehezebb vagy akkor Nobby

Én elõzõ évben Nic-el mentem elõl, de nekem valahogy nem volt az igazi! Néha nem is ritkán olyan érzésem volt, mintha nagyon megtartaná a kormányt, és féltem ha forgatok a kormányon akkor átbukok az egyensúlyi helyzetén! (Na ezt most értelmesen megmondtam) Lehet meg kellett volna esetleg fordítanom de azt írta így jó elõre! Én ront raknék most már elõre, de idén más projekt lesz ebbõl a szempontból! (A fecskét felzabálja a piranha! :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
1,75 még biztos elmegy, annál csirkébb meg felesleges montira
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Két dologtól függ: 1) a felni belsõ szélessége, nézd meg mi van a felnire írva, ilyesmit keress 559x19 2) ha alacsonyabb lesz a gumi, akkor a hajtás is lentebb kerül, kérdés, hogy nem ér-e le a pedál kanyarban. (Persze csak ha kanyarban is akarsz tekerni ;)) De miért akarsz nagyon vékony gumit?

1) Sajnos a márkajelzésen kívül semmi nincs rajta. Már néztem mielõtt kérdeztem. 2) Egyenlõre a Smart Sam Evo 26x2.10 a befutó. De a Marathon gumikkal is szemezek. A Racer 1.75 iszonyat gyors lehet és könnyû is. Valami 300 gr.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Már vártam ezt a segítõkész, infóban gazdag hozzászólást! :D

Megkaptad, tartsd be.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.215 hozzászólás
akkor jó, hogy végre megérkezett. :)

No-Flats Squeezy Web-shop - Joe's Super tej

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Két dologtól függ: 1) a felni belsõ szélessége, nézd meg mi van a felnire írva, ilyesmit keress 559x19 2) ha alacsonyabb lesz a gumi, akkor a hajtás is lentebb kerül, kérdés, hogy nem ér-e le a pedál kanyarban. (Persze csak ha kanyarban is akarsz tekerni ;)) De miért akarsz nagyon vékony gumit?

Vajon melyik a legvékonyabb külsõ, amit garantáltan rá lehet tenni a bringámra? Elvileg Bontrager Ranger 32 kerekeim vannak (gyárilag 2.10-es gumik vannak rajta).

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

a bejegyzés módosítása még mindig ingyenes, úgy tudom.

Már vártam ezt a segítõkész, infóban gazdag hozzászólást! :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Más:

Joe's No Flats tejet lehet valahol kapni? Se itt boltban, se ebike-on nem találtam!

Temékek - No-Flats Õket kérdezd, van webshop is.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.215 hozzászólás
a bejegyzés módosítása még mindig ingyenes, úgy tudom.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Sziasztok!

Joe's no flats tubeless rendszert használok, a szettben lévõ cellux szerû ragasztószalag miért szükséges?
Ha nem rakom fel mi történhet? Szerintem sima felniszalag is elegendõ. Nem értem....

Én is ugyan ezt használom, és õszinte leszek, hajvány fogalmam sincs mitõl jobb. max annyi, hogy nem mozdul el, és ha jól csinálod légmentesen zárja a küllõfuratokat. bár ezt a feket gumi dolog is ellátja.

Elõre Ron, hátra Ralhp.

Szerintem is! bát hátra egy raceking jobb lehet, emrt valamivel lassabban kopik.
Amúgy mentem sárban is a ralph-fal, semmivel se rosszabb mint egy átlagos alacsony mintás gumi.
elöl a rocket egy örök darab, esetleg ha nehezebb vagy akkor Nobby

Más:

Joe's No Flats tejet lehet valahol kapni? Se itt boltban, se ebike-on nem találtam!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

szerintem meg a legjobb gumi hátra. tény, nem sárba való, de ez mongy látszik rajta próbálgatás nélkül is.

Igen, mondjuk nézõpont kérdése. Nem tapad túl jól, de cserébe jól gördül és lehet vele haladni. Valamit valamiért...

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás
Vajon melyik a legvékonyabb külsõ, amit garantáltan rá lehet tenni a bringámra? Elvileg Bontrager Ranger 32 kerekeim vannak (gyárilag 2.10-es gumik vannak rajta).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
szerintem meg a legjobb gumi hátra. tény, nem sárba való, de ez mongy látszik rajta próbálgatás nélkül is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szaraz kavicsos maszasnal detto. Mondjuk en Hans Dampf / Nobby Nic parost hasznalok, ez igy (szamomra) tokeletes. Csak nem egy suly kategoria nyilvan a Ralph.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

nekem hatul a ralph sz@rt se er.

Ezt a megállapítást osztom. Kicsit saras lesz a terep és egyáltalán nem tapad be ha nyomaték van rajta.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem hatul a ralph sz@rt se er.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
az elsõnél csak azt kérdted melyiknek jobb az oldaltartása. az meg a nic-é. cserébe nem gördül olyan jól.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

1 szavazat erre, 1 arra,1 vegyes,jaj most akkor melyik?

Elõre Ron, hátra Ralhp.

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
1 szavazat erre, 1 arra,1 vegyes,jaj most akkor melyik?