Schalbe Smart Sam-en van irányjelzés valahol, hogy hogy kell feltenni? Valahol olvastam, hogy nem mindig mindegy.
Igen van az oldalán, Front elõre, Rear hátra
Schalbe Smart Sam-en van irányjelzés valahol, hogy hogy kell feltenni? Valahol olvastam, hogy nem mindig mindegy.
A szelep átalakítókat rendszeresen elhagyom, ha nem én akkor valaki...
Én még nem találkoztam vele, meg ami tubeless felni az is prestás volt. Ellenben Joe's tubeless rendszer van autószelepessel.
Ami a benzinkutat illeti, egy kis szigetelõszalaggal felragasztasz a nyereg aljára egy szelepátalakítót és problem solved![]()
Beragasztás megtarja-e légmentesen azt nem tudom, de pl ha tejjel feltöltöd, akkor az ugyan úgy betõmíti szerintem az esetleges likakat a ragasztásnál, mint a gumi pereménél. De tudod. próba cseresznye, egyelõre úgyis rossz idõ van
(köszi a tejet!)
Hi!
Tubeless felnihez létezik autószelep?
Nem értem miért erõltetik a prestát, körülményesebb felfújni és vész esetén a benzinkutak sem jelentenek menedéket.
Ha kivágok egy autószelepet egy belsõ gumiból, az mennyire tartja meg magát (FBS-el ragasztva)?
1,75 még biztos elmegy, annál csirkébb meg felesleges montira
Szerintem is! bát hátra egy raceking jobb lehet, emrt valamivel lassabban kopik.
Amúgy mentem sárban is a ralph-fal, semmivel se rosszabb mint egy átlagos alacsony mintás gumi.
elöl a rocket egy örök darab, esetleg ha nehezebb vagy akkor Nobby
Két dologtól függ: 1) a felni belsõ szélessége, nézd meg mi van a felnire írva, ilyesmit keress 559x19 2) ha alacsonyabb lesz a gumi, akkor a hajtás is lentebb kerül, kérdés, hogy nem ér-e le a pedál kanyarban. (Persze csak ha kanyarban is akarsz tekerni
) De miért akarsz nagyon vékony gumit?
Vajon melyik a legvékonyabb külsõ, amit garantáltan rá lehet tenni a bringámra? Elvileg Bontrager Ranger 32 kerekeim vannak (gyárilag 2.10-es gumik vannak rajta).
a bejegyzés módosítása még mindig ingyenes, úgy tudom.
Más:
Joe's No Flats tejet lehet valahol kapni? Se itt boltban, se ebike-on nem találtam!
A sebesség mindent megold.