Sziasztok! Szóval a 29er tubeless gumi esetében azt hiszem megtaláltam a megoldást, gondoltam megosztom. Nos, mivel technikai képességeim a durvább terepeken nem elegek a Racing Ralph-hoz, s mivel a Schwalbe-n kívül egy gyártó sem gyárt 29er méretben elfogadható súlyban HASZNÁLHATÓ gumit (erõsített oldalfal, Snakeskin kivitel), elõre NN-et tettem fel. Ez már elég volt mondjuk a Spartacus ösvény durvább részeihez, de kicsit túl sok is volt. Régebben mentem a Rocket Ronnal is, de nem voltam lenyûgözve. Mivel 2013-ban végre kihozták a Snakeskin kivitelt, s le volt árazva az EVO 20 €-ra, gondoltam bepróbálkozok vele. Drámai váltás az új a régi RoRo-hoz képest, pozitív értelemben. Elsõ kerékre ideális, engem meg is gyõzött. Gyorsabb, s döngölt szakaszokon sokkal agresszívabban dönthetõ, mint a NN - ráadásul, s ami nagyon meglep, sárban brutál jó, a RR már rég eltömõdött, de az elsõ csak vitte a bicajt, mintha sínen lenne, remek az öntisztulása. Talán nagyon laza közegben kicsit kevesebbet tart, mint a NN, de a RR-hez képest sokkal jobban fékezhetõ, irányítható.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain
some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás