a supreme keresztirányú vályatai nem zavaróak menet közben? legalábbis szemre nekem olyan furának tûnik
Nem, semmi gondom velük, tud kapaszkodni a Kojak-el ellentétben. ráadásul a hangja is minimális.
a supreme keresztirányú vályatai nem zavaróak menet közben? legalábbis szemre nekem olyan furának tûnik
A Kojak 1.35-ös volt. Sajnos a rossz minõségû utak miatt megváltam tõle, mert nagyon kényelmetlen tudott lenni. Viszont nagyon könnyû volt, jó minõségû úton tapadt haladt..... A Suprem 1.6-os sokkal kényelmesebb, könnyû, nagyon jó a defektállósága,
király dinnyét is szedtem már ki belõle úgy hogy nem ment át. Igazi mindenes haladós gumi, szerintem jó választás városba. Egyedül a reflex csík rontja a vizuális élményt viszont lehet ezt fogja egy autós meglátni oldalról, úgyhogy megbékéltem vele.
bár nem volt még conti trekking gumim, (nem is lesz asszem) -s értsük ide a 26-os változatait is- de taperolva még akár a csúcsváltozatokat , rohadtul nem tudom elképzelni hogy az a baromi kemény anyag amibõl vannak, fikarcnyit is tapadjon.
akkor ez tényleg egységes schwalbe tulajdonság
amúgy mi a véleményed a kojakról meg a supremrõl?
Nekem a Kojak is és a Marathon Suprem is vonyít a tempósabb kanyarban hidegben és melegben is...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Kánikulában az autók gumija is visít kanyarodáskor a forró aszfalton.
Az a közbülsõ gumiréteg is lágyulhatott valamit a melegben, lehet attól volt a furcsa érzés.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
RAUH-Welt
B E G R I F F
ezek ciklokrossz meretuek, ugye vagod? 700C x 33. Amugy tipikusan OEM kiszereles, valami bringagyarbol kerulhettek ki ahol nem hasznaltak el oket. Szerintem eredetiek (kell lennie belul egy feher cimkenek ami alapjan beazonosithato)
hat gondolom mivel elore mesz nem hatra, igy matematikailag a hatso kereknek fele akkora eselye van belemenni valamibe mint az elsonek
aztan majd mindjart jon egy matematikahoz valamelyest jobban erto szaktars es kijelenti hogy ez hulyeseg, de az en fejemben logikusnak tunik
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F