Defektjavító tejcsibõl mit érdemes ami itthon is könnyen beszerezhetõ? Slime?
Jól tömít, de nagyon sûrû.
RAUH-Welt
B E G R I F F
OK srácok köszi a segítséget, akkor kinézek valami masszívabb belsõt, hogy ne engedje ki a nyomást. Akkor az Agyváltós topicban még érdeklõdöm, hogy kell szerelni a kereket. Még azt nem tudom, hogy amit kinézek az jó lesz-e a kerékszettemhez. Ezt néztem ki: Continental Tour 28" Hermetic Plus 32/47-622/642 | Kerék | A felnim Rodi Vision, Etrto: 622-19C, és a köpeny: Schwalbe Terra Cruiser, 42-622, 28x1,60 - 700x40C HS329. Ezek vannak ráírva. Kérlek nézzétek meg, hogy jó lesz-e ez a belsõ amit kinéztem ehhez a kerékszetthez, vagy ha van más ötletetek, akkor azt is szívesen fogadom. Amúgy van valakinek tapasztalata ezzel a hermetic belsõvel? Az én 113kg-omhoz jó lesz ez? 5 Barra fújhatom ezt is? Köszi.
Hát nem tudom, foggalmam sincs milyen belsõm van nem szedtem szét a kereket, de azt tudom, hogy nagyon idegesítõ, hogy mindíg leereszt. Nem tudom, hogy ez a Maxxis Ultralight nekem jó lenne-e, mert az a helyzet, hogy 113kg vagyok, szóval ez elég széles tehernek számít,
és hát ehhez mérten kellene valami jó kis belsõ ami megtartja a betöltött levegõt. Egyébként a bicóm egy trekking, és fõleg aszfalton megyek vele. Amúgy a kerekek 28"-osak, és a külsõ 42-622 méretû Schwalbe Terra Cruiser. Ja meg azt is olvastam, hogy 1,4-1,6 Bar nyomásra fújjátok a kereket. Ez miért jó, amúgy nem jöttem rá? Nem nagy az ellenállása a keréknek? Vagy a puha útfekvés miatt kellemes?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hát nem tudom, foggalmam sincs milyen belsõm van nem szedtem szét a kereket, de azt tudom, hogy nagyon idegesítõ, hogy mindíg leereszt. Nem tudom, hogy ez a Maxxis Ultralight nekem jó lenne-e, mert az a helyzet, hogy 113kg vagyok, szóval ez elég széles tehernek számít,
és hát ehhez mérten kellene valami jó kis belsõ ami megtartja a betöltött levegõt. Egyébként a bicóm egy trekking, és fõleg aszfalton megyek vele. Amúgy a kerekek 28"-osak, és a külsõ 42-622 méretû Schwalbe Terra Cruiser. Ja meg azt is olvastam, hogy 1,4-1,6 Bar nyomásra fújjátok a kereket. Ez miért jó, amúgy nem jöttem rá? Nem nagy az ellenállása a keréknek? Vagy a puha útfekvés miatt kellemes?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
racing ralph vs race king
schwalbe jobban kapaszkodik, de nem sokkal; könnyebb
Conti jobb defektállóság; tartósabb keverék
Ha nem csak versenyre teszed fel, akkor a conti, ha tubeless, akkor is inkább a conti, idén körülöttem mindeni csak szív a racing ralphokkal
többivel nincs sok tapasztalatom. de a wtb se rossz, bár akkor is a Conti!
a nagymenõk is ilyet használnak és van belõle kék is
Continental Bicycle -*Grand Prix 4000
ezen teszt alapján pedig látszik, hogy ugyanazon tipusú guminak az ust változata közel 20 wattal kissebb ellenállásal gurul 35 km/h-nál