Köszi mindenkinek!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Rabbit: megnéztem, köszi. detonator szimpibb...lenne, ha tudnám van-e benne defektvédelem
Stellaz: tényleg 800-1000g egy jó defektvédelems külsõ???
Sziasztok!
Gumivásárlás elõtt állok, és gondoltam kikérem pár hozzáértõ véleményét. Visszaolvasgattam itt, de ahogy elnézem, eléggé megoszlanak a vélemények.
Ami a lényeg, hogy AM/trail bringázásra kéne nekem valami jó kis gumi, ami jól fog a gyors kanyarokban, ellenfen felfele sem kell megdögleni vele. Ami a választékot illeti, Sscwarble-ban gondolkodom, mert az elég olcsón meg tudom rendelni bikecomponents-rõl.
Nobby Nic(19euro), Rocket Ron(22euro), esetleg az ára miatt rapid rob( 10euro), meg fontolóra vettem a Hans Dampf-ot is( 19euro), bár kicsit félek a 2.35-tõl. Elõre Nobby, hátra Rocket egy elég jó kombónak tûnik...Rapid robot használt már valaki? Elég lenne a tapadása?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Hej!
Mondjatok nekem 26-os méretben valami olyan külsõt, amivel faja bejárni melóba a magyar utak, kerékpárutak állapotát figyelembe véve.
Ami van:
-Racing Ralph: aszfalton is kitûnõ (szerintem), bármin átgázolok vele, de sajnálom leradírozni aszfalton
-Sport Contact: tiszta, száraz, hibátlan aszfalton király, ha bármelyik elõzõ feltétel nem adott: halálfélelem
Ár, tömeg nem szempont. Tapadjon szárazon, vizes úton, akkor is ha poros-salakos az aszfalt, s legyen benne valami defektvédelem (futófelületen legalább).
Köszi,
X
Defektjavító tejcsibõl mit érdemes ami itthon is könnyen beszerezhetõ? Slime?
Defektjavító tejcsibõl mit érdemes ami itthon is könnyen beszerezhetõ? Slime?
RAUH-Welt
B E G R I F F
OK srácok köszi a segítséget, akkor kinézek valami masszívabb belsõt, hogy ne engedje ki a nyomást. Akkor az Agyváltós topicban még érdeklõdöm, hogy kell szerelni a kereket. Még azt nem tudom, hogy amit kinézek az jó lesz-e a kerékszettemhez. Ezt néztem ki: Continental Tour 28" Hermetic Plus 32/47-622/642 | Kerék | A felnim Rodi Vision, Etrto: 622-19C, és a köpeny: Schwalbe Terra Cruiser, 42-622, 28x1,60 - 700x40C HS329. Ezek vannak ráírva. Kérlek nézzétek meg, hogy jó lesz-e ez a belsõ amit kinéztem ehhez a kerékszetthez, vagy ha van más ötletetek, akkor azt is szívesen fogadom. Amúgy van valakinek tapasztalata ezzel a hermetic belsõvel? Az én 113kg-omhoz jó lesz ez? 5 Barra fújhatom ezt is? Köszi.