Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy új biciklit, amin Schwalbe Delta Cruiser gumik vannak. Az mennyire normális, hogy kb 500 km után elkezdett repedezni? Csináltam róla egy képet is.
alacsonyabb nyomasnal elofordul, de nem lesz semmi baja.
Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy új biciklit, amin Schwalbe Delta Cruiser gumik vannak. Az mennyire normális, hogy kb 500 km után elkezdett repedezni? Csináltam róla egy képet is.
Nemrég jöttek meg az új külsõim.
A Hans Dampf/Nobby Nic párosra esett a választásom.A Nobby Nick került hátra, de valahogy nem az igazi, a tempós kanyaroknál kicsit bizonytalannak érzem. Felfele marha jó, mert gördül is és kapaszkodik is, viszont lejtõzésnél nagyobb tempónál (fõleg keményebb vagy sotteres talajon) eléggé sodródik kifele a hátulja. Láttam már olyant, hogy hátul forgásiránnyal ellentétesen van felrakva és majdnem én is úgy tettem fel, mert a mintázata alapján úgy találtam logikusnak. Nektek mi a tapasztalatotok vele ilyen téren?
A Hans Dampf-al elégedett vagyok, brutál jól fékezhetõ és irányítható.
Nemrég jöttek meg az új külsõim.
A Hans Dampf/Nobby Nic párosra esett a választásom.A Nobby Nick került hátra, de valahogy nem az igazi, a tempós kanyaroknál kicsit bizonytalannak érzem. Felfele marha jó, mert gördül is és kapaszkodik is, viszont lejtõzésnél nagyobb tempónál (fõleg keményebb vagy sotteres talajon) eléggé sodródik kifele a hátulja. Láttam már olyant, hogy hátul forgásiránnyal ellentétesen van felrakva és majdnem én is úgy tettem fel, mert a mintázata alapján úgy találtam logikusnak. Nektek mi a tapasztalatotok vele ilyen téren?
A Hans Dampf-al elégedett vagyok, brutál jól fékezhetõ és irányítható.
X-King Protection vagy Tubeless (UST) verziód van?A családban 3 bringa hátsó kerekén van X-King Protection tubeless, Joe-val. Mind a hármat 1-2 naponta fújni kell, mert napi 0.1-0.2 bart engednek. Eleinte még ennél többet is eresztettek. Az elsõ kerekeken Rocket Ron EVO TL Ready illetve NN Evo TL ready van, azokat elég havonta fújni. Részemrõl ennyi elég is a Contiból, ha ezek elkopnak, nem veszek újra ilyet. Mondjuk nagyon tartósaknak mutatkoznak eddig - ez a javukra írandó.
NOTE: When converting light weight tubeless-ready MTB racing tires to tubeless, the process can
take up to 3 days of consistent sealing and sealant will seep from the sidewalls of the tires.
LIGHTWEIGHT MTB racing tires are inherently thin in the sidewalls and will require extra care.
Do NOT exceed 35 PSI on tubeless applications!!
NOTE: This is an out and out competition tire! Puncture protection and durability are limited!
Nem tudom mekkora a súlyod, de én a 85 kilómmal soha nem fújnám 2.2 felé még nagyon kövesen sem. 3 báron persze hogy kicsit bizonytalan tempós kanyarokban.Igen, a következõ túrán azt is ki fogom próbálni, hogy kicsit veszek vissza belõle. 3 bar körül volt benne. Nemrég volt egy dupla felütéses defektem 2 bar nyomással, 50 körüli tempónál, épp hogy meg tudtam állni, azóta kicsit félek " lapos" gumival menni...
Bár az Nem Nobby Nick-el volt, ez valahogy tényleg keményebbnek tûnik, ugyanazzal a nyomással...
A fordított forgásirány használatát hátul dolgot is több embertõl hallottam, úgyhogy egy próbát az is megér.
Köszi a tippeket!
mekkora nyomással használod ?
+ 1 szavazat a "Fordítsd meg !" -re. De nagy csodát ne várj.A Nobby Nick került hátra, de valahogy nem az igazi, a tempós kanyaroknál kicsit bizonytalannak érzem. Felfele marha jó, mert gördül is és kapaszkodik is, viszont lejtõzésnél nagyobb tempónál (fõleg keményebb vagy sotteres talajon) eléggé sodródik kifele a hátulja. Láttam már olyant, hogy hátul forgásiránnyal ellentétesen van felrakva és majdnem én is úgy tettem fel, mert a mintázata alapján úgy találtam logikusnak. Nektek mi a tapasztalatotok vele ilyen téren?
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy 29" Dema-m. Általában heti max két heti rendszerességgel valamelyik belsõben lesz egy pici lyuk a gyári gumikkal. Padkákra figyelek, nem vágom oda a bringát semminek, nem kátyúzok.
Presta a felni, bár mondták hogy érdemesebb felfúrni autósra.
A bringát -jelenleg- aszfalton használom nagyobb arányban, viszont egyre jobban szeretek terepezni (most ismerkedem vele leginkább), illetve nem vagyok épp könnyû sem (110kg)
A kérdésem az lenne, milyen megoldást javasolnátok akár csak belsõre, de akár erõsebb külsõre, 29"re? A külsõm egyébként WTB Nano 2.1