X-King Protection vagy Tubeless (UST) verziód van?
A Protection. Az igazi UST gondolom azért csak nem eresztene.
X-King Protection vagy Tubeless (UST) verziód van?
sotteren kivul mashol nem probaltad? korabban mar szemeztem vele, de emlekeim szerint a ralphot sokoldalubbnak irtak.
A latex lotty sem csak a futofeluletet vedi, igaz nem belsobe kellene tolteni :-) a nagyobb belso nyomas miatt tomit, ott probalja kinyomni a folyadekot (meg a gumidarabkakat).
a rubena belsõben meg kutyaközönséges slime van, "átmatricázva". attól még persze mûxik, arra amire ki van találva.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Késõ este raktam föl egy X-Kinget, nem figyeltem a forgásirányra, és fordítva sikerült
Tubeless, és macerás lenne levenni és megfordítani. Szerintetek mekkora gond ez? A fian ezzel indul vasárnap XCO versenyen.
Késõ este raktam föl egy X-Kinget, nem figyeltem a forgásirányra, és fordítva sikerült
Tubeless, és macerás lenne levenni és megfordítani. Szerintetek mekkora gond ez? A fian ezzel indul vasárnap XCO versenyen.
Akkor jó, köszönöm a választ.alacsonyabb nyomasnal elofordul, de nem lesz semmi baja.
Milyen bicaj az?
1. Nobby után tettem fel már többféle gumit, legutóbb Racing Ralph-ot. Kicsit jobban csúszkál lefelé hátul, de még így is jobb gumi, mint a Nobby. Hátra nem kell minta.
2. Pár napja kölcsönöztem ki egy Speci Sjumper 29er-t sógoréknál. Specialized Renegade 1.95-ös gumikkal adták elöl (!) s hátul, féltem tõle, mikor láttam a mintát, illetve azok hiányát:) és hogy jól le van zúzva a kormány egyik oldalon. De nem! Sotteren ekkora tempót még életemben nem mentem, mint ezekkel. 2 napra rá a Speci Camber a brutál mintás gumikkal (e Purgatory 2.2, h Ground Control 2.1) elöl-hátul nem volt ennyire jó.
A kevesebb néha több.
Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy új biciklit, amin Schwalbe Delta Cruiser gumik vannak. Az mennyire normális, hogy kb 500 km után elkezdett repedezni? Csináltam róla egy képet is.
Nemrég jöttek meg az új külsõim.
A Hans Dampf/Nobby Nic párosra esett a választásom.A Nobby Nick került hátra, de valahogy nem az igazi, a tempós kanyaroknál kicsit bizonytalannak érzem. Felfele marha jó, mert gördül is és kapaszkodik is, viszont lejtõzésnél nagyobb tempónál (fõleg keményebb vagy sotteres talajon) eléggé sodródik kifele a hátulja. Láttam már olyant, hogy hátul forgásiránnyal ellentétesen van felrakva és majdnem én is úgy tettem fel, mert a mintázata alapján úgy találtam logikusnak. Nektek mi a tapasztalatotok vele ilyen téren?
A Hans Dampf-al elégedett vagyok, brutál jól fékezhetõ és irányítható.
Nemrég jöttek meg az új külsõim.
A Hans Dampf/Nobby Nic párosra esett a választásom.A Nobby Nick került hátra, de valahogy nem az igazi, a tempós kanyaroknál kicsit bizonytalannak érzem. Felfele marha jó, mert gördül is és kapaszkodik is, viszont lejtõzésnél nagyobb tempónál (fõleg keményebb vagy sotteres talajon) eléggé sodródik kifele a hátulja. Láttam már olyant, hogy hátul forgásiránnyal ellentétesen van felrakva és majdnem én is úgy tettem fel, mert a mintázata alapján úgy találtam logikusnak. Nektek mi a tapasztalatotok vele ilyen téren?
A Hans Dampf-al elégedett vagyok, brutál jól fékezhetõ és irányítható.
X-King Protection vagy Tubeless (UST) verziód van?A családban 3 bringa hátsó kerekén van X-King Protection tubeless, Joe-val. Mind a hármat 1-2 naponta fújni kell, mert napi 0.1-0.2 bart engednek. Eleinte még ennél többet is eresztettek. Az elsõ kerekeken Rocket Ron EVO TL Ready illetve NN Evo TL ready van, azokat elég havonta fújni. Részemrõl ennyi elég is a Contiból, ha ezek elkopnak, nem veszek újra ilyet. Mondjuk nagyon tartósaknak mutatkoznak eddig - ez a javukra írandó.