Szerintem vedd a racert,pont neked találták ki...
Épits outit a montiból,majd vegyél egy outit és épitsd át montivá
Nooooormális?!
Történet a következõ: a gyári Bontranger gumikat kukáztam 1500 km után. Nem volt pénz dupla garnitúrára, de jó gumit akartam venni. Aszfaltra és erdõbe kellett egyaránt, ami nem kopik annyira az aszfalton, de ott is menjen jól, már amennyire lehet. Így lett az öszvér Smart Sam. Szeretem is õket. Ambiciózusabb lettem, kezdett izgalmas lenni az átlagsebesség hajszolása. Olykor szoktam menni outissal is. Utóbbi idõben a nyomással játszok attól függõen, hogy merre megyek, vagy mit csinálok. Szóval aszfalt orientált gumit keresek. Amikor pedig elkopott a Smart Sam, akkor lesz helyette Nobby Nic / Racing Ralph vagy Rocket Ron / Racing Ralph vagy Rocket Ron / Rocket Ron vagy Rocket Ron / Thunder Burt. Majd addigra kialakul. Lényeg, hogy lesz road és offroad gumi. Két szett ráadásul késõbb is kopik és mindenre olyat használok, amire való. Két bringát nem fogok tartani. Nem is hinném, hogy szükség lenne rá. Nem hinném, hogy jó érzés és olcsó mutatvány lenne Rocket Ron-al tekerni egy 100-ast aszfalton (jövõ héten vehetnék másikat). Ráadásul nem látom, hogy miért kellene aszfaltra is 2,1-es méretû gumit vennem. Nem gondolom, hogy majd tekerni sem kell, de szerintem a célom elérem vele: jobban, könnyebben haladok vele aszfalton. A Mavic Crossride kerékre rá lehet tenni 1,5-ös gumit. Ha pedig rá lehet tenni, gondolom nem baromság. Nem az erdõt tervezem vele járni.
stp1: ez megszûnt modell? Nem látom a svábli honlapján és a bikediscount.de-n sem. Mivel lesz egy rendelésem és ott olyan olcsón ki lehet fogni dolgokat, szeretném onnan venni ezt is. A Kojak jut még eszembe. Na azt azonnal elvetettem. A többi Marathon meg egyre nehezebb (akár 2x ilyen nehéz), ráadásul azok már nem csak aszfaltra valók. Defektállóság sem egy hátrány. Ezért is néztem ezt a két evo-t (supreme / racer).