A Sport Contact iszonyat gyorsítható volt, egyenesekbe olyat elõzgettem vele, hogy csak na (fõleg az XTR kerekeimmel), viszont kanyarokban ment amerre kedve volt
. Most lecseréltem City Contactra, gyorsulni nem tudok úgy (legalábbis nagyon kell tapossam), lomhább lett, hamarabb is kezdek lassulni, ellenben a kanyarokban sokkal jobban tapad, rángathatom és dönthetem még vizes szakaszokon is.
Akkor a gumi lesz. Mondjuk így belegondolva lehetett volna 1,5-ös méret is. Talán lecserélem.
nekem volt 1,5-ös city contactom (most 2.1 van), de az nagyon ráz, kényelmetlen és cserébe nem gyorsabb, csak fárasztóbb. Nekem után super sonic contact 1.75 volt és nagyságrendekkel gyorsabb és kényelmesebb volt, utána átkoztam magam, hogy 14 ezer km-en át szopattam magam az 1.5-ös gumival. A 2.1-es conti nem túl gyors (800 gramm), de legalább jól tapad, meg kényelmes, és nem fárasztó szar úton sem.
mentem egy pár hétig 1.6-os sport contacttal, nekem nem volt vele bajom, de én azon az elfogadó állásponton vagyok, hogy szar idõben lassabban megyek.