1,75-ös Racer még volt 2013-ban, de már sajnos nincs, csak Performance verzió, a Supreme 2,0 Evo súlyában (bike-discount.de-n is már csak 1,5-ös Racer Evo kapható).
Német tesztek szerint nagyon alacsony s gordulesi ellenállása és nagyon jó a defektvedelme
Ugyanezt olvastam én is, kb mindenhol. Kár, hogy Supreme-bõl 1,6 után 2,0-ás jön. Talán a kis súlyom miatt nem lenne olyan gáz az 1,6-os, mint egy 80-90 kilós ember esetén (az a +250g igen sok a 2,0-ért). Szerk: brutálisan jól tapad, szokták még kiemelgetni (kanyarban és esõben is).
Ezzel a Supreme 2,0-val 16000 km-t mentek. YouTube
én nem félnék a 2.0-tõl sem, én most 2.1-es contit használok és az nehezebb, mint a supreme, de nincs vele para, amit vesztek a súlyon, az visszajön ott, hogy kevésbéfáradok rajta, és nem kell lassítani szar úton sem
én 14 ezret mentem egy 1.5-ös contival, de soha többet, a szart is kirázta belõlem, leért a pedál, stb, 1.6-ossal mentem egy hetet, az már nem vészes, de nem is gyorsabb az 1.75-nél, 1.75-bõl elhasználtam 2 szett contit, meg a téli gumim is ilyen méret, az egy jó optimum, illetve van most egy 2.1-es contim, amit én szintén szeretek, de legközelebb 1.9 vagy 2.0 gumit fogok venni, szerintem vagy a top contactot, vagy a supremet, esetleg big aple-t
és mindezek természetesen 26-os kerékre vonatkoztatva