don't know. elnézést.
Áh, szóval chainreactioncycles. Szoktam lapozgatni... Megfejtek végül mindent. :cool2:
don't know. elnézést.
Ha 26" 1.5 aszfaltra való kell, akkor még Maxxis Xenith. Nekem ilyen van, bevált.
dunno. crc-n kaptam rá találatot, de csak undormány oldalfallal.
nekem 2008-ban volt ilyenem, azóta ajánlgatom. akkor 3000Ft/darab volt, esetleg kérdezz rá pár bringaboltban, hátha van elfekvõ készlet. az biztos, hogy 65 euró egy gyakorlatilag slick gumiért ilyen felhasználásra szerintem baromira sok és felesleges.
Szerintem vedd a racert,pont neked találták ki...
Épits outit a montiból,majd vegyél egy outit és épitsd át montivá
Nooooormális?!
Jah hát nekem is volt Sport Contactom (1.6 méretben). Iszonyat volt leszedni meg feltenni. kezem majd szét szakadt. Fateromat kértem meg mindig, hogy szedje már le meg tegye fel, mert õ valahogy játszi könnyedséggel csinálta! :confused: Mondjuk õ a villanypásztort se érzi ha megfogja, szóval a tenyerével lehet valami!
Na ilyent okvetlen venni kell. Tegnap megjött a Conti Sport Contactom, 26*1.3 as. Kínszenvedés volt felrakni... Totál legyalulta a bõrt a hüvelykujjamról a mire felment...nehezen szerelhetõ guminál sokat tud segíteni 1ébként :
egy kozvetlen osszevetesre kivancsi lennek az ujabb ralph, mintha valahol a regi ron es ralph kozott lenne. elol kevesbe sodrodik, de hatul nem olyan jo maszogumi. egeszen franko, amig nem jon vmi kis homokcsapda, mert ott arra megy, amerre a lendulet visz. ronnal, ha nem terheltem az elejet azert iranyithato maradt (igaz az 2.25os volt, nem 2.1es).