Hát nem tudom, foggalmam sincs milyen belsõm van nem szedtem szét a kereket, de azt tudom, hogy nagyon idegesítõ, hogy mindíg leereszt. Nem tudom, hogy ez a Maxxis Ultralight nekem jó lenne-e, mert az a helyzet, hogy 113kg vagyok, szóval ez elég széles tehernek számít, és hát ehhez mérten kellene valami jó kis belsõ ami megtartja a betöltött levegõt. Egyébként a bicóm egy trekking, és fõleg aszfalton megyek vele. Amúgy a kerekek 28"-osak, és a külsõ 42-622 méretû Schwalbe Terra Cruiser. Ja meg azt is olvastam, hogy 1,4-1,6 Bar nyomásra fújjátok a kereket. Ez miért jó, amúgy nem jöttem rá? Nem nagy az ellenállása a keréknek? Vagy a puha útfekvés miatt kellemes?
ne vegyel ultralight belsot, azt en se ajanlanam, foleg nem agyvaltos bringaba. (maceras szerelni, es ezek a konnyitett belsok hamarabb defektelnek).
Kerdes hogy milyen az agyvalto (Shimano nexus? Sram? egyeb?), valahogy meg kell bontani hogy lejojjon rola a bovden, es onnantol csak ugyanugy kiszeded a kereket mint barmi mas anyaval rogzitett kereket. Nem kivitelezhetetlen, de mielott eloszor csinalod, egy kicsit olvass utanna hogy pontosan mik az agyvaltod jellemzoi, hogy kell bontani, beallitani, bovdent cserelni, stb.
az alacsony nyomasra fujas az teged nem erint, annak csak terepen jon ki az elonye, a varosi bringat fujjad csak 5 barra nyugodtan.