jah, salvo ilyen gumik között elég olcsónak számít, abban is 5 mm-es kaucsuk szalag van, ismerõsömnek is ajánlottam, vett is belõle, mert méhész és a mezõn állandóan defektet kapott, most meg nem kap
én amúgy a sima conti contactot is tudom városba ajánlani, az drágább és gyengébb a defektvédelme a salvonál, viszont könnyebb, nem kopik, a defektvédelme azért elég jó (van rá egy év gari is) és van egy nagyon finom bordázata ami dzsuvásabb idõben talán számít valamit, kb. a sima marathonokkal egy kategória
ami schwalbe és nem marathon szériás, az az alap gumikeveréket és defektvédelmet használja, nekem egy land crusierem van belõle, de én 2300 Ft-ért vettem és annyiért jó is volt, de 5 rugót nem adnék érte, szerintem érdemesebb vagy a salvot megvenni, vagy egy drágább, "hightechebb" gumit venni
5 mm-es szalagosat akkor érdemes, ha sokat mész királydinnyés helyen, meg tutira nem akarsz defektet szerelni, asszonykám ugye nem tud, nála hazatolás az opció, szóval neki én marathon plus tourt vettem, jómagam meg conti 8city) contactokkal járok, mert évente (napi használat mellett) egy-két lassú defektnél többet nem szoktam vele összeszedni