Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15884 replies to this topic

steveadorjan

steveadorjan

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Vittoria Barzo & Mezcal gummakrol van valakinek tapasztalata? Az uj tulsulyos Nobby Nic helyett kellene alternativa (a korabbi Addix generaciot hasznalom), konnyu XC/Trail hasznalatra, merevfaru 29-esbe, 22,5mm-es tubeless felnikre, 2,25" szelessegben. Felmerult az uj RRay/RRalph paros (sulyban most kb. ott van mint a korabbi NN), esetleg Maxxis Rekon Race + Ikon/Rekon (e+h), de a Barzorol eleg jokat irnak.

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 posts

Compass gumikkal van valakinek tapasztalata?

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 posts

CST Brooklyn vagy Xpedium-mal van valakinek tapasztalata?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,692 posts

Küld vissza! Új guminál ilyen nem lehet.

Marci

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 posts

Üdvözletem!

Új külső gumi felszerelése után megállapítottam hogy mindkét oldalon egymással szemben az oldalfalon kb.2mm magas és 1cm hosszú kidudorodás van.Szerintetek visszaküldjem,vagy nem lesz belőle baj?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Jó kis szett! 

Hátra miért Dissector-t választottál a Minion DH R 2 helyett? 

És a 2,4/2,5 kombinációt? A 2,6/2,6 már nem férne el mondjuk hátul, vagy azért a nehéz súlynak is van egy határa? biggrin.png

A technikai tudásomat vettem számításba, mennyire tudok kanyarodni (nem nagyon), végig gondoltam, vajon mennyit fejlődhetek 1 év alatt, ami alatt úgyis elvásik ez a külső és ehhez választottam a Dissectort. 2.4 bőven elég. Na én ugyan nem grammoztam itt! Most 2.5-ösök vannak (Minion DHF és Aggressor), durván szélesek, főleg az Aggressor hátul. Gondoltam elég lehet a 2.4 bőven. Élőben ha látnád a külsőt, közel olyan brutális a minta, mint a Minion DHF és ez is majd' 1 kiló! wink.png Sok tesztet olvastam el, a gördülése picit kedvezőbb, mint a DHR II-é, ezért esett erre a választásom. Nagyon dícsérik ezt a külsőt, hát kíváncsi leszek!

Egyébként szinte beszerezhetetlen a Dissector, pár darab jelent meg az egyik webshopban raktáron, azonnal lecsaptam rá.

Edited by zscs, 2021. January 23. - 20:57.

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 posts

Ebbe a szettbe ruháztam be. Nem könnyűek, de kit érdekel! biggrin.png

Maxxis-set-Minion-DHF-Dissector.jpg

Jó kis szett! 

Hátra miért Dissector-t választottál a Minion DH R 2 helyett? 

És a 2,4/2,5 kombinációt? A 2,6/2,6 már nem férne el mondjuk hátul, vagy azért a nehéz súlynak is van egy határa? :D 

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Ebbe a szettbe ruháztam be. Nem könnyűek, de kit érdekel! :D

Maxxis-set-Minion-DHF-Dissector.jpg

• zsbacsi and Kisherceg like this

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 posts

Köszi az infót Bikertigger.Általánosan mennyi minimum távolságnak kell lenni a gumi és a láncvilla között?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

KTM Life One trekking bicajhoz szeretnék külsőt rendelni.Szerintetek beleférne ebbe a vázba az 50-es széles Svábli Big Ben?

ha nem változtattak a vázon mostanság (nem hiszem)

44-622 smart sam mellett van 1-1 centi hely fölül 2 . szerintem belefér.

ha nem legfeljebb visszaküldöd, max egy postaköltséget buksz vele

• Kisherceg likes this
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

KTM Life One trekking bicajhoz szeretnék külsőt rendelni.Szerintetek beleférne ebbe a vázba az 50-es széles Svábli Big Ben?

majd holnap ránézek egyre

de pár éve colt olyan változata amit 2,1es  fast freddel szereltek, szóval jó eséllyel

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 posts

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 posts

Akkor én értelmeztem rosszul ezt a súlykorlátozást.Köszönöm a felvilágosítást.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

erről én is csak tipp

de a sváblinál sem emléxem 70 kg nál kisebb értékre, a kerékpáripari sztenderd meg 130 kiló, (a full kikönnyitett cuccok kivételével, de ott meg úgyis meg van adva  a limit)  igy gondolom mindenki arra méretez minimálisan. teherbiciklit meg épeszű ember úgysem ultra light 23-622 vel szerel. 

• Kisherceg and Rabbit like this

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
  • LocationKelenföld

Üdv! 

Miért csak a Schwalbe katalógusában látok testsúlykorlát megjelölést a külsőknél, és a többi márkánál nem?

A kérdésedre nem tudok felelni, de mielőtt aggódnál, azt nagyon furmányosan kerekenként adják meg. 

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 posts

Üdv! 

Miért csak a Schwalbe katalógusában látok testsúlykorlát megjelölést a külsőknél, és a többi márkánál nem?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,201 posts

https://www.singletr...lized-bicycles/

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,574 posts

25-ös felnin a Ray + Ralph EVO kombo az hozza a gyári adatokat 29 x 2.35-ös méretben. Jó ballonosak a kerekek velük.

Én amíg lehet nem próbálgatok más gumikat (még mindig a kerékpárokról van szó tongue.png) eddig csak rosszabbul jártam a cserélgetésekkel és csak öntöttem ki a pénzt az ablakon 60 € körüli külsőkre/darab.    

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

nem igazán értem

tavaly vagy előtt (még a borároson) vettem egyet (igaz az evo volt) az nem volt csirke , nem mértem le de szemre megvolt. nem hinném hogy külön formát csinálnának a 2 verziónak (vagy ennyit kopott a szerszám 2 év alatt :))

Erdekes amit irtok a szelessegre, foleg a szeles felniken, eskudni mernek ra, hogy 57 kornyeken volt. Igaz en akkor vettem amikor megjelentek.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Erdekes amit irtok a szelessegre, foleg a szeles felniken, eskudni mernek ra, hogy 57 kornyeken volt. Igaz en akkor vettem amikor megjelentek.

A tapados gumi vhol jo, de engem zavar ha nem gurul rendesen kemeny helyeken. Megyek lassabban :)