Nobby Nic gördül?
Na ilyet se hallottam még
Minden viszonylagos, ami elõtte a gépen volt Kenda Nevegal, ahhoz képest jobban gördül, gondolom a súlya miatt.
Nobby Nic gördül?
Na ilyet se hallottam még
A Conti oldalan talalsz par videot, hogyan ajanljak a Protection verziot feltenni, erdemes kovetni es - peldaul - kefevel defektgatlot szetoszlatni a kulso belso felen, az segithet. Nekem is van 2 X-king, ugyanigy szivtam vele. Osszessegeben nem lenne rossz gumi, csak 1 ev utan is gondol egyet es reggelre leereszt, maskor meg 1 hetig jol tartja a nyomast. Es esoben kesz eletveszely, esos versenyen nem ajanlom. Sarban jo ugyan, de vizes kovon katasztrofa, ebben a Schwalbe, Maxxis sokkal jobb.
A Protection. Az igazi UST gondolom azért csak nem eresztene.
Fékezésnél biztos jó lesz, menjen ki, és próbálja meg, semmit nem veszíthet egy próbával.
X-King Protection vagy Tubeless (UST) verziód van?
sotteren kivul mashol nem probaltad? korabban mar szemeztem vele, de emlekeim szerint a ralphot sokoldalubbnak irtak.
A latex lotty sem csak a futofeluletet vedi, igaz nem belsobe kellene tolteni :-) a nagyobb belso nyomas miatt tomit, ott probalja kinyomni a folyadekot (meg a gumidarabkakat).
a rubena belsõben meg kutyaközönséges slime van, "átmatricázva". attól még persze mûxik, arra amire ki van találva.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Késõ este raktam föl egy X-Kinget, nem figyeltem a forgásirányra, és fordítva sikerült
Tubeless, és macerás lenne levenni és megfordítani. Szerintetek mekkora gond ez? A fian ezzel indul vasárnap XCO versenyen.
Késõ este raktam föl egy X-Kinget, nem figyeltem a forgásirányra, és fordítva sikerült
Tubeless, és macerás lenne levenni és megfordítani. Szerintetek mekkora gond ez? A fian ezzel indul vasárnap XCO versenyen.
Akkor jó, köszönöm a választ.alacsonyabb nyomasnal elofordul, de nem lesz semmi baja.
Milyen bicaj az?
1. Nobby után tettem fel már többféle gumit, legutóbb Racing Ralph-ot. Kicsit jobban csúszkál lefelé hátul, de még így is jobb gumi, mint a Nobby. Hátra nem kell minta.
2. Pár napja kölcsönöztem ki egy Speci Sjumper 29er-t sógoréknál. Specialized Renegade 1.95-ös gumikkal adták elöl (!) s hátul, féltem tõle, mikor láttam a mintát, illetve azok hiányát:) és hogy jól le van zúzva a kormány egyik oldalon. De nem! Sotteren ekkora tempót még életemben nem mentem, mint ezekkel. 2 napra rá a Speci Camber a brutál mintás gumikkal (e Purgatory 2.2, h Ground Control 2.1) elöl-hátul nem volt ennyire jó.
A kevesebb néha több.