Ebbe a szettbe ruháztam be. Nem könnyűek, de kit érdekel!
Ebbe a szettbe ruháztam be. Nem könnyűek, de kit érdekel!
Köszi az infót Bikertigger.Általánosan mennyi minimum távolságnak kell lenni a gumi és a láncvilla között?
KTM Life One trekking bicajhoz szeretnék külsőt rendelni.Szerintetek beleférne ebbe a vázba az 50-es széles Svábli Big Ben?
ha nem változtattak a vázon mostanság (nem hiszem)
44-622 smart sam mellett van 1-1 centi hely fölül 2 . szerintem belefér.
ha nem legfeljebb visszaküldöd, max egy postaköltséget buksz vele
KTM Life One trekking bicajhoz szeretnék külsőt rendelni.Szerintetek beleférne ebbe a vázba az 50-es széles Svábli Big Ben?
majd holnap ránézek egyre
de pár éve colt olyan változata amit 2,1es fast freddel szereltek, szóval jó eséllyel
Akkor én értelmeztem rosszul ezt a súlykorlátozást.Köszönöm a felvilágosítást.
erről én is csak tipp
de a sváblinál sem emléxem 70 kg nál kisebb értékre, a kerékpáripari sztenderd meg 130 kiló, (a full kikönnyitett cuccok kivételével, de ott meg úgyis meg van adva a limit) igy gondolom mindenki arra méretez minimálisan. teherbiciklit meg épeszű ember úgysem ultra light 23-622 vel szerel.
Üdv!
Miért csak a Schwalbe katalógusában látok testsúlykorlát megjelölést a külsőknél, és a többi márkánál nem?
A kérdésedre nem tudok felelni, de mielőtt aggódnál, azt nagyon furmányosan kerekenként adják meg.
Üdv!
Miért csak a Schwalbe katalógusában látok testsúlykorlát megjelölést a külsőknél, és a többi márkánál nem?
25-ös felnin a Ray + Ralph EVO kombo az hozza a gyári adatokat 29 x 2.35-ös méretben. Jó ballonosak a kerekek velük.
Én amíg lehet nem próbálgatok más gumikat (még mindig a kerékpárokról van szó ) eddig csak rosszabbul jártam a cserélgetésekkel és csak öntöttem ki a pénzt az ablakon 60 € körüli külsőkre/darab.
nem igazán értem
tavaly vagy előtt (még a borároson) vettem egyet (igaz az evo volt) az nem volt csirke , nem mértem le de szemre megvolt. nem hinném hogy külön formát csinálnának a 2 verziónak (vagy ennyit kopott a szerszám 2 év alatt )
Erdekes amit irtok a szelessegre, foleg a szeles felniken, eskudni mernek ra, hogy 57 kornyeken volt. Igaz en akkor vettem amikor megjelentek.
Schwalbe-k mostanában ilyenek. A 2.25-ös Racing Ray + Racing Ralph páros nálam is max 2.1-es, főleg, a Ray.
Érdekesség. 6 hét Fathomozás után, amiből vasárnap volt az utolsó sárdagasztós, tegnap, azaz másnap előszedtem a Canyont résztávozgatni. Racing Ray elől + 2.1-es Aspen hátul. Igen, a Minion DHF + Aggressor páros után. Úgy éreztem, jégen megyek, pedig csak nedves schotter volt az (pedig az még tapad is)!
Egyszer próbáljatok meg egy komoly külsőt, ha tehetitek. Tegnap végig az volt az érzésem, 10 évig feleslegesen szívattam magamat pár 100 grammért cserébe...
Az már bőven OFF itt, a 720-as kormány milyen szűknek tűnt és az irányítás is viccesen darabosnak. A dropper után a kihúzott nyeregcső meg rém fura.
Az nem kevés eltérés. Kicsomagoltad?
nem...12 es kartont mértem és átlagoltam ...
ellenben rég estem így orcára
felrakva a 2,25 öst (26mm belső szélességű felnire) kemény 51 mm-t tud, kb még 2,1esnek is csirke. hátsó párja az új ralph 52 (az legalább tudja a gyári tömeg adatot). régebbii ralph 55 mm még az sem 57 aminek kéne lenni. (és az 550g, jó az evo) . de ez még ránézésre is szánalom. asszem ez volt az uccsó svábli amit vettem.
Én járok Schwalbe Performance + Stance kombóval. Csak a saját tapasztalatom mondhatom, nekem soha nem szivárgott sehol. Korábban volt evo külsőm is, ami ugyan jó könnyű csak szerintem jóval gyengébb szerkezetű. Mind a 2 ilyenem kb 2 hónapon belül kivágódott vmi üveg v egyéb által.
Volt Conti performance RaceKing-em is, semmi eresztés nem volt ott sem.
Pont most olvastam egy cikket - sajnos németül van, ezt sokan nem szeretik - a tubeless-t és a Schwalbe új fejlesztésű belsőjét hasonlítják össze. Kb összefoglalva a lényeget, a menettulajdonságai szinte megegyeznek a tubeless-el, nagyon jó defekttűrő - csak elég drága, 27€ körül van. Meg érzékeny kicsit a felrakásra, nem szabad becsípni, üresen felfújni és nem bírja a tubeless tejet, azt ki kell mosni rendesen ha esetleg annak a helyére venné valaki. A tesztelők nagyon szerették.
Amúgy én sem értem a tubeless félelmeket. Én is tartottam tőle de úgy voltam vele, egy próbát megér. Megnéztem néhány Youtube videót és elsőre jó lett, kb tényleg csak az első felpumpálásig lehet gond, utána semmi. Se defekt se gondozni való. Ha mégis ereszt egy kicsit csak odaforgatod a tejet a lyukhoz és betömi magát. Nemrég leszedtem a gumim és egy kb 6 cm-es szög figyelt a külsőben bent. El nem tudom képzelni mióta lehetett benne de nem volt defekt, nem eresztett semmit, észre sem vettem. Szépen körbefogta a tej, betömte és ennyi.
Na, ezt az új csodabelső se tudná.
Itt a cikk ha valakit érdekel: https://bikeboard.at...beless-th260911
Jól emlékszem, te ajánlottad, illetve a ti csapatotok megy Schwalbe-val, Stans-el töltve, mint többszörösen bevált kombináció?
Pont most olvastam egy cikket - sajnos németül van, ezt sokan nem szeretik - a tubeless-t és a Schwalbe új fejlesztésű belsőjét hasonlítják össze. Kb összefoglalva a lényeget, a menettulajdonságai szinte megegyeznek a tubeless-el, nagyon jó defekttűrő - csak elég drága, 27€ körül van. Meg érzékeny kicsit a felrakásra, nem szabad becsípni, üresen felfújni és nem bírja a tubeless tejet, azt ki kell mosni rendesen ha esetleg annak a helyére venné valaki. A tesztelők nagyon szerették.
Amúgy én sem értem a tubeless félelmeket. Én is tartottam tőle de úgy voltam vele, egy próbát megér. Megnéztem néhány Youtube videót és elsőre jó lett, kb tényleg csak az első felpumpálásig lehet gond, utána semmi. Se defekt se gondozni való. Ha mégis ereszt egy kicsit csak odaforgatod a tejet a lyukhoz és betömi magát. Nemrég leszedtem a gumim és egy kb 6 cm-es szög figyelt a külsőben bent. El nem tudom képzelni mióta lehetett benne de nem volt defekt, nem eresztett semmit, észre sem vettem. Szépen körbefogta a tej, betömte és ennyi.
Na, ezt az új csodabelső se tudná.
Itt a cikk ha valakit érdekel: https://bikeboard.at...beless-th260911