Szerintem agyuval losz verebre, ennyiert egyebkent is borzaszto draga egy kulso, persze te tudod. Akkor mar inkabb 2 db On-One Smorgasbord 2.25 enduro, a 2 db 40 font es ez tubeless-kent is megy.
A telire uj es csucs gumival pedig nem ertek egyet. Amit lejjebb irtal, azok alapjan pont a kevesbe jo gumira lenne szukseged, tavaszra nagyon sokat fejlodhetne a technikad. Ne azt vard, hogy a gumi oldja mar meg helyetted a helyzeteket! De te tudod...
Nem, csak az időjárási viszonyokhoz megfelelő gumit keresek. Eddig csak szárazon mentem, nem mentem sárban sem télen. Arra kiváló volt a hátulra Maxxis Advantage, előre Ardent. Itt van 5db Ardent, amiből 2db TL és a többi is felmegy TL-ként ha akarom, de ha egyszer kiderült, hogy nedvesen nem tapad, nem akarom vele kinyírni magam. Ha gondolod adok kölcsön egyet és próbáld ki. Igaz, nem sok gumit próbáltam eddig (Maxxis Ignitor, Advantage, Ardent, Schwalbe Nobby Nic), de ég és föld a különbség és távolról a Nobby Nic volt, amivel a legjobb teljesítményt értem el és a legnagyobb biztonságérzetet adta. Az általad említett One-One-kat nem ismerem. Azt látom, hogy itt lehet kapni endurot (60a) és trail extreme-t (60/42a). Nyilván a 42 megy előre. Esetleg írhatnál róluk pár sort. Az a baj, hogy drága próbálgatni és ha nem tetszik, nem fogom elhasználni.