az egyik legjobb
ha egyflrma mintát akarsz akkor hátra pace, elõre trail star
Mi a különbség a kettõ között? Létezik tubeless trailstar?
az egyik legjobb
ha egyflrma mintát akarsz akkor hátra pace, elõre trail star
Ezt probalta vki? Szimpi... Siman kiprobalnam a ralph helyett.
Schwalbe
Az aqua planingra gondolsz? Ha csak nem tudsz 2-300al menni, nem fog veszelyeztetni. A gumikevereken mulik, es a kojak nagyon is jol tapad. Ha nem sarban, hoban hasznalod, nem kell ra minta.
A 26oson 35os gumi nagyon virsli kenyelem szempontjabol, 28as kereken meg a turabringakra sem nagyon raknak 35-42nel vastagabbat. Persze ha nem vmi balloonbikeot akarsz.
Nekem volt Kojak 1.35 most Supreme van 1.6-os. A Marathon minden tekintetben jobb. Semmivel nem lassabb, cserébe ezerszer kényelmesebb, ebbe nem megy bele a királydinnye, a kevés minta is csak elõnyösebb. Viszont itt 26-os méretrõl van szó.
Nem tudom hogy érzem-e, nethuszárkodom és csekkolom a schwalbe honlapját. Ott vannak mindenféle szép ábrák ahol a hat kis kockából a Kojaknak van hat, a Supreme-nek meg csak öt a gyorsaság rovatban. Na ugye hogy ugye...
Nem tudom hogy érzem-e, nethuszárkodom és csekkolom a schwalbe honlapját. Ott vannak mindenféle szép ábrák ahol a hat kis kockából a Kojaknak van hat, a Supreme-nek meg csak öt a gyorsaság rovatban. Na ugye hogy ugye...hát ha Te érzed a marathon supreme meg a kojak közti különbséget amitõl a kojak gyorsabb lehetne...
35-ös simán jó, de ha defektállóság a fontos akkor vmi plus-os -t érdemes. igaz 10k darabja.