zscs, ez jó (nagy szemétség )
amúgy a flow felnikre nekem baromi nehezen ment fel a Ron/Ralph duó. Főleg a Ron.
De fent vannak, s minimálisat kell pumpálni rajta (tíznaponta-kéthetente köbö)
Fura, Arch EX nekem is és nekem egészen könnyen, szerszám nélkül. Bár kétségkívül, elsőre passzentos kissé, a 2. feltétel körül könnyebben megy már fel. Levegő tartása. SnakeSkin verziót használsz? Ha igen, annak sokkal tovább kellene tartania a levegőt. Lehet, van benne 4-5 tüske és azért ereszt le ilyen gyorsan, 10-14 nap alatt.
A "SzorgosMorgós" külsőket ismered? Ismerős szerint az is kézzel le-felpattintható Arch EX-re, ezt akarom megpróbálni magam is, a 850 grammos tömeg meg pont semennyire nem érdekel, télire meg edzeni pont ilyen kell. http://www.on-one.co...ord_29x225_tyre
nyugodtan lehet ironizálni, de: nem mondtam, hogy nem jó dolog a tubeless. egyszerűen számomra a szerelése és hozzá tartozó tejjel való foglalatoskodás - azok alapján, amiket itt olvasni szoktam - macerásnak tűnik. számomra egyszerűbb a hagyományos rendszer használata és - bárki bármit mond - engem tud zavarni a plusz súly is. ja igen, ha a latex ellenére defekt van, nem kell rám várni, mivel általában egyedül tekerek.
Nyilván kipécéztem, hogy a sok szappanos vízzel a tubeless-re ironizáltál. De egészen komolyan, az első szerelési próbálkozás jó eséllyel mindig szívás, amolyan tűzkeresztség ez; mégis, a legnagyobb jószándékkal mondom, tényleg megéri a bíbelődést! Télen is gyakran megyek terepre, egy fagyos szélben megállás szerelgetésre (volt benne részem régen...) nem játék, hamar megfázás, akár tüdőgyulladás lehet a vége, mikor átizzadt ruhában 10, akár 20 percet szerelgetünk a -1 fok + metsző északi szél kombóban. Ha egyszer úgy döntenél, megpróbálnád, megbeszélhetünk valami időpontot és szívesen SEGÍTEK, komolyan!
Ahogy Márton is írta, ha már nagyon a belső mellett teszed le a voksod, érdemes abba tölteni lötyit, az is jó. 2x30 vagy 2x40 gramm plusz súly (30-40 ml/kerék bőven elég) és egy évig el lehet felejteni a defektet.
Az egész olyan igénytelen, ahogy leírod
Most aztán dagad a májam:)