Ilyen Schwalbe SmartSam gumival járok - hétköznap városban, hétvégén terepen. Szerintem super jó gumi. Városban jól gördül, terepen kb. mindenhol fölmászik. Szerintem nem bánod meg ha megveszed.
Egyetértek, a Smart Sam kitűnő, nálam az elsőben kb. 17000 km van és még mindig van egy kis profil (26/2.1 coll, ~2 báron). Hátul kb. kétszer olyan gyorsan fogy. Városban, túrázásra, bizonyos versenyekre is tökéletes (pl. a Bölcske maraton (50 km/300 m szint) ahol a gurulás jóval fontosabb mint tapadás). Nagyon jól gurul, városi aszfaltra egy ideig kipróbáltam helyette slicket nagyobb nyomáson de aztán visszacseréltem mert a Smart Sam jóval kényelmesebb volt, miközben nem igazán éreztem hogy a slick sokkal gyorsabb lett volna (alacsonyabb nyomáson meg semmivel, ráadásul csak a lyukadási esélyt növelné). Vizes macskakövön rendesen csúszik, de mi nem. Komolyabb terepen/versenyre azért jobb az Evo keverék, meg szélesebb gumik, alacsonyabb nyomáson (főleg tubeless), Nobby Nic, Racing Ralph meg ilyesmi persze.

Belépés
 Belépés Felhasználó létrehozása
 Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére
 Ugrás az oldal tetejére