Urak, lenne két gumis kérdésem.
Először is, kíváncsi vagyok, milyen külsőt használtok görgőhöz. Eddig egy ócsó cst traveller volt fent. Ment kb. 1000km-t kint, illetve 50 órát görgőn. 5 báron használtam, az még belefér, legalábbis a gumin lévő felirat szerint. Ma délután odalett a lelkem, előbb csak apró, borsszemnyi nagyságú puklik nőttek rajta, majd pár perccel később (nyilván az edzés legfontosabb részénél) beadta a kulcsot. Nem vártam meg, míg lepukkan a felniről, inkább abbahagytam. 

Épp a napokban járt eszemben, minek nekem külön edzőgumi, a két cst nem volt 5e, milyen jól bírják. Hát, nem.
Igazából kibírnám, hogy háromhavonta ennyiért cserélem, ami jobban zavar, hogy odalett miatta az edzés.
Szóval ti mit használtok? Kell a húszeurós edzőgumi, vagy van más jó (bevált!!!) tipp?
Bé kérdés.
A rendes gumim idén is a Ralph-Ron páros lesz, most váltok 26-ról 29-re. Tavaly kétszer volt szerencsém rajt előtt defekt miatt kereket cserélni (Szilváson a sátrak között tolt bringa kerekét vágta szét valami, a csabai x2s előtt meg a hátsó maxxison nőttek cst-féle bumszlik.) UST-s gumit csereberélni nem feltétlen vidámság, nagyon kapóra jött a kéznél lévő szerelt kerék (olcsó kerék, olcsó gumival).
Asszem venni fogok komplett tartalék kereket 29-ben is idén. Kérdés, milyen gumit érné meg rárakni. Tavaly még a régi-régi speed king volt fent, én szerettem, tény, hogy nem minden körülmények között ideális.
Most is valami olyasmit keresek, ami kiegészíti a "rendes" gumikat, de azoktól eltérő jellegű. A lent emlegetett Smart Sam tetszene, gyors, jómintájú, de 29-ben nem gyártják. Tudtok hasonló jellegűt javasolni? Mindenképp TL ready kellene.
Kösz!
mgy módosította - 2014. február 02. - 22:46