Szerintem azt minden veri.
Nekem nagyon jól bírják, úgy adták el hogy 300 versenykilométer után esedékes a csere, de lassan tízszerannyi van a Nobby Nic/Racing Ralph (UST/Evo) kombóban, elötte szintúgy többszöröse Ron/Ralph (TLR Evo belsővel) és mindegyiken még van bőven profil, talán még egyszer annyira elég (két szezon), másikon mezei Smart Sam-ek (Performance, belsővel), most 17500 km az elsőben, hátul kb. feleannyi. A mostani SS hátsómon hasítottam egy 2 centist az oldalfalon és attól eltekintve hogy kicsit rojtos továbbra is bírja a strapát, csak a belső lyukadt ott egyszer ki mert megint pont oda sikerült vernem
A belsőgumi tapasszal együtt azóta semmi gond, megvárom amig teljesen elfogy a profil.
Ha szeretted a régi gumid, s még nem nagyon kopott, simán rakd fel. Max elbukod az egy deci tejet, amit beletöltöttél. (Igaz, én mikor leszedem az ust-s kereket, ha tudom újra felhasználom a maradékot.)
Csak arra kell figyelni hogy a tejnek szavatossági ideje van, hőmérséklet függvényében a Schwalbe/Stan's féle akár 3 hónapig jó, ha a cserénél még jól néz ki akkor is számolni kell vele hogy valamikor beleszárad. Nekem gombóc lett belőle, ami viszont nem használ az ellenállásnak. A zöld Slime féle hosszabb ideig bírja, azt már párszor áttöltöttem belsőböl belsőbe.