Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld

a "kalandtúra" bringám gyárilag conti speed ride gumikkal jött. nincs velük semmi gondom, mégis furdal a kíváncsiság, mi az, ami esetleg ajánlott csere lenne? az "elvárások": 40mm szélességben gondolkodok, inkább aszfalt mint terep. 500gr alatt/körül és belső nélküli. köszi! smile.png

Maxxis Rambler. Több, független forrásból is származóan is agyondicsérték. Nekem kevés a minta.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Panaracer gravelking slick.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

a "kalandtúra" bringám gyárilag conti speed ride gumikkal jött. nincs velük semmi gondom, mégis furdal a kíváncsiság, mi az, ami esetleg ajánlott csere lenne? az "elvárások": 40mm szélességben gondolkodok, inkább aszfalt mint terep. 500gr alatt/körül és belső nélküli. köszi! smile.png

https://www.schwalbe...chwalbe-g-one-r

https://www.schwalbe...-g-one-allround

másodikból van emésztehtőbb árú performance verzió is

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,025 posts

a "kalandtúra" bringám gyárilag conti speed ride gumikkal jött. nincs velük semmi gondom, mégis furdal a kíváncsiság, mi az, ami esetleg ajánlott csere lenne? az "elvárások": 40mm szélességben gondolkodok, inkább aszfalt mint terep. 500gr alatt/körül és belső nélküli. köszi! :)

• Rabbit and zscs like this

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

Mintha a Contit szidták volna máshol is... nekem van pár, de nem emlékszem semmi extrára, mostanság meg már párom bringájában sincs belső. Már csak lányom 26-osa maradt, de ő meg nem használja eleget :)

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 165 posts

A 3-ból 2 már nincs meg.A másodikat kicserélte a bicóbolt.Nem eresztett egyik sem, ez volt az érdekes.

Soha többet Contit.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld
A helyedben osszehasonlitanam, hol ereszt az a harom belso egymashoz kepest.
  • zscs likes this

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 165 posts

Continental.

Régen használtam CST-t,lehet azt veszek.

Edited by retrofan, 2021. May 11. - 20:10.

• Kisherceg likes this

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,025 posts

Ezeken túl vagyok.A 3.ilyen belsőm a nagy névtől.

Egyébként nyugodtan lehet márkanevet írni, pozitív és negatív kontextusban is, abból tudunk profitálni.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 165 posts

Ezeken túl vagyok.A 3.ilyen belsőm a nagy névtől.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Szelepet ellenőrized, rendesen be van csavarva?

Lehet hogy simán lyukas lett a belsőd.

Segítségeteket kérném.Olyan belső gumit szeretnék venni ami meg is tartja a levegőt biggrin.png

Neves gyártó terméke sajnos nem vált be.Trekking bicón 60km után 0,6 Bar levegővesztés. PM-ben is jöhet,ne reklámozzunk.

Előre is köszönöm.

Marci

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

Azt bármelyik nem hibás termék tudja, hogy ennél jobb legyen ;)

Ennyire még a latex sem ereszt, ha nincs kiszúrva.

• Rabbit likes this

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 165 posts

Segítségeteket kérném.Olyan belső gumit szeretnék venni ami meg is tartja a levegőt biggrin.png

Neves gyártó terméke sajnos nem vált be.Trekking bicón 60km után 0,6 Bar levegővesztés. PM-ben is jöhet,ne reklámozzunk.

Előre is köszönöm.

steveadorjan

steveadorjan

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Vittoria Barzo & Mezcal gummakrol van valakinek tapasztalata? Az uj tulsulyos Nobby Nic helyett kellene alternativa (a korabbi Addix generaciot hasznalom), konnyu XC/Trail hasznalatra, merevfaru 29-esbe, 22,5mm-es tubeless felnikre, 2,25" szelessegben. Felmerult az uj RRay/RRalph paros (sulyban most kb. ott van mint a korabbi NN), esetleg Maxxis Rekon Race + Ikon/Rekon (e+h), de a Barzorol eleg jokat irnak.

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 165 posts

Compass gumikkal van valakinek tapasztalata?

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 165 posts

CST Brooklyn vagy Xpedium-mal van valakinek tapasztalata?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Küld vissza! Új guminál ilyen nem lehet.

Marci

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 165 posts

Üdvözletem!

Új külső gumi felszerelése után megállapítottam hogy mindkét oldalon egymással szemben az oldalfalon kb.2mm magas és 1cm hosszú kidudorodás van.Szerintetek visszaküldjem,vagy nem lesz belőle baj?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Jó kis szett! 

Hátra miért Dissector-t választottál a Minion DH R 2 helyett? 

És a 2,4/2,5 kombinációt? A 2,6/2,6 már nem férne el mondjuk hátul, vagy azért a nehéz súlynak is van egy határa? biggrin.png

A technikai tudásomat vettem számításba, mennyire tudok kanyarodni (nem nagyon), végig gondoltam, vajon mennyit fejlődhetek 1 év alatt, ami alatt úgyis elvásik ez a külső és ehhez választottam a Dissectort. 2.4 bőven elég. Na én ugyan nem grammoztam itt! Most 2.5-ösök vannak (Minion DHF és Aggressor), durván szélesek, főleg az Aggressor hátul. Gondoltam elég lehet a 2.4 bőven. Élőben ha látnád a külsőt, közel olyan brutális a minta, mint a Minion DHF és ez is majd' 1 kiló! wink.png Sok tesztet olvastam el, a gördülése picit kedvezőbb, mint a DHR II-é, ezért esett erre a választásom. Nagyon dícsérik ezt a külsőt, hát kíváncsi leszek!

Egyébként szinte beszerezhetetlen a Dissector, pár darab jelent meg az egyik webshopban raktáron, azonnal lecsaptam rá.

Edited by zscs, 2021. January 23. - 20:57.

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 posts

Ebbe a szettbe ruháztam be. Nem könnyűek, de kit érdekel! biggrin.png

Maxxis-set-Minion-DHF-Dissector.jpg

Jó kis szett! 

Hátra miért Dissector-t választottál a Minion DH R 2 helyett? 

És a 2,4/2,5 kombinációt? A 2,6/2,6 már nem férne el mondjuk hátul, vagy azért a nehéz súlynak is van egy határa? :D