Nem kevés gyakorlatom van külső felrakásban, nem egyszer hagyományos külsőket, hagyományos felnire is szerszám nélkül rakok fel-le. Az UST gumik mindegyike úgy ment fel-le mint a vaj eddig. A NN-el sem volt semmi gond. Fat Albert Front 26x2.25 UST. Egy órán keresztül próbáltam felrakni, az egész kerék és körülötte minden tocsogott a szappanos vízben. Mindent az ég világon megpróbáltam, úgy nézett ki még a közelébe sem érek annak, hogy felmenjen. Legalább 15 centi volt még vissza olyan feszülettel, hogy esélytelen volt jobban ráhúzni, nagyon sokszor próbáltam, mindkét peremén és egyszer sem ment tovább. Már úgy voltam feladom, megy vissza a gumi, hogy felrakhatatlan. Az lett a nyitja, hogy amikor már teljesen ki volt feszítve, feszítés közben körben igazgattam a gumit, hogy minél jobban üljön a középső perembe (pedig ezt csináltam egy órán keresztül előtte is). Így egy centivel feljebb tudtam tornászni a gumit, újra igazítottam körtben és ezt addig amíg fel nem ment. Természetesen szerszám nélkül. Ekkor jött a feketeleves, a retkes forgásirány feliratot nagyítóval kell keresni rajta, persze, hogy fordítva raktam fel. Lefelé már csak leszedővel jött. Műanyag leszedő vagy sem, b@ssza szét a 819-es felnijét a Schwalbe magának. A kezem teljesen szétment, izületes lesz ettől a gumitól. Nekem ilyen több nem lesz. Úgy üt oldalra és fel is, mintha óriás 8-as lenne a felniben, pedig tökéletesen a helyén van. Nem csak ez, a vadi új NN is a vadi új felnin.