SS = SnakeSkin
Hátul is sokan használják az NN-t.
Racing Ralph és Rocket Ron azért nem lett, mert esetenként sokat kell menni az erdőig aszfalton. És köves helyeken is előferdülök. Amúgy Racing Ralph lett volna hátra. De ott még nem tartunk, hogy autóval a kívánt helyre szállítom és go.
Bocs, legközelebb SmaSa lesz Nem mondtam hogy rémes hátul a NN, csak hogy fölösleges, főleg a te súlyoddal. Miért ne választanál valami könnyebbet, ami ráadásul jobban is gurul, főleg aszfalton (ahol pont a jobban guruló RaRa/RoRo-nak kéne kevesebbet kopnia)?
Aszfalton nem vagyok vele számottevően lassabb, mint oútival.
Akkor vegyük úgy hogy nagyon gyors vagy montival
Aszfaltozás miatt hátra NN-t felrakni hát elég érdekes elképzeléseid vannak a kerékpározásról. A köves helyekről szerintem neked és Tekergeknek elég eltérő lehet a beéget képe.
Ide kell a NN hátra
Ja, erre gondoltam Iyesmi van lefelé Dobogókőről és az UST Racing Ralph nekem ott teljesen megfelel. A másodikhoz szvsz elég a Smart Sam vagy Thunder Burt is.
Sziasztok,jó ideje használom a SCHWALBE HURRICANE gumit,nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.Érdekelne hogy másoknak is milyen megítélése van vele kapcsolatban.Válaszokat előre is köszönöm!
Nincs tapasztalatom vele de ez városi és túrázós guminak tünik, legfeljebb enyhébb terepre jó, egyrészt a profil miatt, másrészt a méret max 2", ajánlott nyomás 2,5-5 bar, ami nagyon kényelmetlen és lassú lenne terepen.
Kimondott terepgumikon a tartós aszfalt (akár pár száz kilométer) meglátszik.
De azért több tucat kg súlykülönbség sokat számít..