1 millió légy nem tévedhet
amúgy meg itthon normális forgalmazása csak a sváblinak meg a continak van, és nem mindenki szeret kintről rendelni. nekem pl hivatalból conti fannak kéne lenni, de még nem sikerült meggyőzniük.
bár kerülgetek a cégnél a raktárban egy pár 2,4-es MK II-t, de mivel előre még nem kell, az x king játszana de abból meg csak 2,2-es van itthó, az meg csirke.
Néhány évvel ezelőtt, az egyik pécsi üzletben a Maxxis nagy választékban és emberi áron volt jelen, még budapesti havernak is onnan küldtem gumit. Ez már sajnos megszűnt. A forgalmazó teljesen korrekt, csak sajnos ha nincs készleten, a beszerzése hosszadalmas. A többivel kapcsolatban nem ismerem a forgalmazót. Annyira én sem ragaszkodom a kinti rendeléshez, az árrés ezeken még a legolcsóbb webshopokon keresztül is óriási.
Én nagyon szívesen kipróbálnék más gumikat is, mert elég gyér tapasztalatom van ezen a téren. Ha ilyen igényeim vannak, meg kellene venni mindent. Sajnos ez nem olyan mint a biciklilánc, hogy eláll. Azt luxusnak tartom, hogy bevásároljak 5-10 évre elegendő gumit és előbb fog elöregedni, mint ahogy ráraknám.