Ez már jobban rendben van! 
Persze kötekedni lehetne, melyik Speci Fast Trak? Mert volt ugye sport, s-works, control, grid meg az armadillo. Kétféle keverékkel, kétféle szövetsűrűséggel...
Nekem volt egy kedvenc gumim (direkt nem írom, hogy Conti), amit minden fórumon lehúztak, hogy sz.r, gyorsan kopik, mittudomén. Nekem meg iszonyatosan bejött, bizonyos körülmények között. Nyilván, sőt, nagyon nem mindenhol, dehát kérem...
Síügyben már rég feltaláltam a spanyolviaszt, nem érdekelnek egyáltalán a fórumos vélemények. Van pár ismerős, akiről tudom, hogyan síel, milyen az ízlése, sőt, ő is ismer engem, no, az ő véleményük számít...
Holnap berakom a pótkerekem, úgyis esett ma felénk, a sárba meg nem szeressük a ralphront, a pót meg igazából ilyesmi szempontból lett választva, aztán majd jól megírom a tutit! 
Szerintem ezen a gumitémán lehetne vitatkozni évekig, mivel mindenki más szempontot vesz figyelembe.
Pl. az alábbi gumikat használtam és ezt tapasztaltam.
Kenda nevegal 2.1 nagyon hasit lefelé és soha nem volt vele defektem, cserébe k.rva nehéz (lassú)
Conti MK 2.2 szárazon gyors, nem rossz sárban, sok defekt, oldalfal szakadás
Speci fast track 2.0 nagyon gyors, aránylag könnyű, viszont félelem volt az életem minden körülmények között (terepen)
Schwalbe R ralph 2,25 EVO könnyű, gyors, jól mászik, csak felütésem volt vele, sarat, vizes köves terepet nem kedveli
2 éve utóbbit használom, annak tudatában hogy 80% száraz időben tekerek a maradék 20-at meg elviselem
Szerintem olyan gumi nincs ami jó, azaz mindenre jó. Kompromisszumot kell kötni, vagy ha sok a pengő kell venni mindenből egyet és cserélgetni 
Bocs MGY, tudom nem nekem szólt a kérdés, csak kikívánkozott 
mgy módosította - 2014. április 20. - 20:41